Articol scris de Romeo Ene
Pep Guardiola, managerul lui City, a avut un mesaj pentru echipa pe care o va întâlni pe 29 mai.
Pep nu s-a arătat prea îngrijorat de eşecul cu Chelsea, în vederea finalei Ligii Campionilor de pe 29 mai şi nu se așteaptă ca această înfrângere din Premier League să-i perturbe planurile pentru finală. City a ratat ocazia să câştige titlul, însă ’’cetăţenii’’ pot realiza asta pe terenul lui Newcastle în cazul unui succes.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Încoronarea lor este cu siguranță o formalitate. City mai are trei jocuri de disputat pentru a obține cele două puncte necesare, în timp ce United, clasată pe locul doi, trebuie să ia cel puțin patru puncte din meciurile cu Leicester și Liverpool în următoarele patru zile pentru a-şi securiza locul secund.
"Nu se vor schimba prea multe indiferent de rezultat, dar cu siguranță nu este un dezavantaj pentru noi să avem această experiență pentru a avea posibilitatea de a o învinge de două ori.", a spus Tuchel.
"Știm foarte bine că, dacă joci o finală, este foarte specială și lupți pentru fiecare minge. Dar ne dă o adevărată speranţă că putem repeta scenariul pe 29 mai.Vom merge mai departe și vom încerca să ne concentrăm, iar când vom ajunge la Istanbul, va trebui clar să câştigăm. Cel mai bun mod de a câștiga o finală este să fii plin de încredere.", a încheiat Tuchel.

Guardiola, pregătit de finala Ligii cu Chelsea

Poziția lui City în Premier League îi oferă chiar posibilitatea de a pierde cele trei jocuri rămase și totuși să câștige titlul, dar dacă Chelsea va continua în direcţia victoriilor, Pep trebuie să fie foarte atent ca echipa sa să nu-şi iasă din ritm sau încredere înainte de unul dintre cele mai importante jocuri din istoria clubului.
Spaniolul a fost extrem de nedumerit de înfrângerea pe care a suferit-o City împotriva lui Chelsea sâmbătă, în care "cetăţenii" au făcut nu mai puţin de 9 modificări faţă de partida cu PSG, din returul semifinalelor Ligii Campionilor. Deşi a avut şansa de a face 2-0, Aguero a ratat o lovitură de la 11m din cauza unei execuţii nereuşite. "Sunt destul de sigur că pentru finala Ligii Campionilor vom fi pregătiţi să facem cel mai bun joc posibil.", a spus el.
"Acum Cupa FA și Cupa Carabao s-au încheiat, trebuie să ne concentrăm pe câștigarea Premier League. Încă trebuie să obținem punctele - când vom obține punctele, vom fi campioni. Până atunci, campioana este Liverpool. Totuși, nu suntem încă. De acum o lună sau două, oamenii au spus că s-a terminat. Nu, a trebuit să câştigăm în câteva deplasări dificile, cum ar fi la Leicester, Aston Villa sau Crystal Palace, ne-am făcut treaba. Suntem în această postură și vom încerca, în următoarele trei jocuri pe care le avem, să câștigăm Premier League. După, depinde de ziua în care se va întâmpla, ne vom pregăti pentru finala Ligii Campionilor.", a fost mesajul lui Guardiola pentru Chelsea, potrivit manchestereveningnews.co.uk.
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33