Pep Guardiola le-a transmis rivalilor din Champions League că este pregătit de luptă cu oricine, oriunde și va munci până la capăt pentru visul de a aduce trofeul pe Etihad.
Managerul lui Manchester City nu este supărat pe faptul că va pierde avantajul terenului propriu în august, atunci când UEFA a decis că toate meciurile din Champions League să se joace pe teren neutru, în Portugalia.
Manchester City a învins cea mai titrată echipă din istoria competiției, Real Madrid, chiar pe Bernabeu. A fost 2-1 pentru campioană Angliei în februarie, înaintea opririi fotbalul din cauza pandemiei de coronavirus. UEFA a anunțat că meciurile care au rămas de disoputat din optimile Champions League va fi mutate la Porto și Guimaraes.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 10 ORE
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843178.jpg
Chiar dacă Manchester City nu a trecut de sferturile Champions League cu Guardiola pe bancă, managerul catalan este convins că este anul în care va da lovitura.
Suntem foarte entuziasmați că vom juca împotriva lui Real Madrid, cea mai importantă echipă a acestei competiții. Vom face totul să-i eliminăm! Binențeles că ne place să jucăm acasă, să simțim căldura fanilor, dar dacă UEFA a decis așa mergem în Portugalia și vrem să câștigăm tot!

Guardiola visează la primul trofeul Champions League în afara Catalunyei

Guardiola a câștigat de două ori trofeul, cu Barcelona, dar în afara Catalunyei a avut niște seri de Champions League pe care ar prefera să le uite. Cu Guardiola pe bancă, City a fost eliminată de Monaco în 2017 după 5-5 la general! În ultimele două sezoane, echipa de pe Etihad a avut multe probleme de arbitraj și a fost eliminată de Liverpool și Tottenham.
Nu vreau să mă mai gândesc la trecut. Acest club este fantastic și am învățat să acceptăm, dar și înțelegem înfrângerile. Este o parte importantă din viața unei echipe de fotbal. Poate a venit momentul în care vom fi noi cei norocoși. Champions League este o competiție în care detaliile fac diferența.
City a făcut în etapa trecută garda de onoare pentru noua campioană a Angliei Liverpool și a învins-o joi cu 4-0. Astăzi, de la ora 21, în direct la Eurosport, băieții lui Guardiola merg la Southampton.

Premier League | Manchester City, 3 goluri din 3 șuturi la poarta lui Liverpool, în prima repriză

Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55