Acest lucru s-a întâmplat aseară, când brazilianul a cucerit trofeul alături de Bayern Munchen, formație la care a fost împrumutat de către Barcelona. Astfel, cei de la Liverpool așteaptă acum ca acea clauză să fie respectată de catalani, dar situația nu e atât de simplă.
Clubul spaniol susține că era obligat să plătească suma respectivă numai în cazul în care Coutinho ar fi câștigat Champions League cu Barcelona, nu cu un club la care este împrumutat. Cel mai probabil situația va fi elucidată în săptămânile următoare.
Dacă până la urmă Barcelona ar fi obligată să plătească această sumă către Liverpool, Coutinho "s-ar face vinovat de acest lucru", el contribuind la eliminarea Barcelonei de către Bayern, înscriind 2 goluri în meciul din sferturi, încheiat cu victoria zdrobitoare a bavarezilor.
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 18 ORE

Philippe Coutinho's Liverpool future is in doubt with Barcelona set to reignite their bid to sign the Brazilian.

Credit imagine: PA Sport

Coutinho s-ar putea întoarce în Premier League

Arsenal era destinația cea mai sigură pentru Coutinho în urmă cu ceva timp. Arteta îl dorește foarte mult pe brazilian pe Emirates, dar după transferul lui William, insistențele pentru Coutinho nu au mai fost atât de mari.
Impresarul jucătorului admite că Premier League este cea mai posibilă destinație pentru jucătorul care a impresionat la Liverpool.
"Bineînțeles că Premier League poate fi o variantă pentru el. S-a simțit foarte bine acolo și i-ar plăcea să se întoarcă. Orice este posibil, cred eu. Totul depinde de cum se vor înțelege cei de la Barcelona cu echipele din Premier League la bani. Situația actuală a afectat bugetele cluburilor, iar acum fiecare echipă are o abordare diferită. Cred că sumele de trasfer nu mai pot fi cele de dinainte.", a declarat Kia Joorabchian, impresarul lui Coutinho.
Coutinho a fost traferat de Barcelona de la Liverpool în 2018, dar nu s-a adaptat foarte bine pe Camp Nou și a fost împrumutat sezonul trecut la Bayern Munchen. Brazilianul va juca ultimul meci pentru bavarezi duminică, în finala Champions League, iar apoi împrumutul său va expira și se va întoarce la Barcelona.
Coutinho mai are contract cu catalanii până în vara anului 2023, dar cel mai probabil acesta nu va fi dus la bun sfârșit, toate indiciile ducând către o plecare în următoarele săptămâni.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
IERI LA 14:49
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16