Chelsea a controlat aproape în totalitate partida de pe Arena Națională. Extrem de timidă pe faza ofensivă, Atletico a expediat numai 6 șuturi, dintre care niciunul pe cadrul porții lui Mendy.
Olivier Giroud a înscris unicul gol al meciului de la București în minutul 71. Atacantul lui Chelsea a reluat spectaculos, cu o execuție din foarfecă, fără speranțe pentru Oblak.
Faza a fost inițial anulată pentru offside, apoi a fost analizată intens de tehnologia VAR. În final s-a decis că Hermoso, fundașul lui Atletico, a degajat greșit spre propriul careu. Mingea a ajuns norocos la Giroud, iar francezul a profitat de șansă și a reluat acrobatic, trimițând mingea lângă bară.
La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21
S-a încheiat 1-0 pentru Chelsea, care a devenit favorită la calificare, înaintea returului.

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Marcos Alonso: "Acum șansele calificării sunt 50-50!"

În ciuda victoriei din deplasare, Marcos Alonso consideră că șansele de calificare sunt egale, înaintea returului:
"A fost un meci dificil, dar am jucat foarte bine. Am reușit să facem un pressing foarte avansat. Trebuia să îmbunătățim deciziile pe care le luam în jumătatea adversă. Acum cred că șansele de calificare sunt 50-50. Mai sunt 90 de minute și se pot întâmpla multe lucruri.
Cred că în aceste vremuri, cu stadioane goale, nu contează foarte mult locul în care jucăm. Ambele echipe sunt nevoite să călătorească. Mereu incercăm să progresăm, avem un nou antrenor și începem să-i învățăam metodele. Trebuie să continuăm să progresăm", a declarat Marcos Alonso, pentru Digisport.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36
Cupa Mondială FIFA
Argentinienii l-au găsit pe cel care îi va lua locul lui Messi! "El e succesorul său la națională"
21/11/2022 LA 07:04