Chelsea a controlat aproape în totalitate partida de pe Arena Națională. Extrem de timidă pe faza ofensivă, Atletico a expediat numai 6 șuturi, dintre care niciunul pe cadrul porții lui Mendy.
Olivier Giroud a înscris unicul gol al meciului de la București în minutul 71. Atacantul lui Chelsea a reluat spectaculos, cu o execuție din foarfecă, fără speranțe pentru Oblak.
Faza a fost inițial anulată pentru offside, apoi a fost analizată intens de tehnologia VAR. În final s-a decis că Hermoso, fundașul lui Atletico, a degajat greșit spre propriul careu. Mingea a ajuns norocos la Giroud, iar francezul a profitat de șansă și a reluat acrobatic, trimițând mingea lângă bară.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 6 ORE
S-a încheiat 1-0 pentru Chelsea, care a devenit favorită la calificare, înaintea returului.

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Marcos Alonso: "Acum șansele calificării sunt 50-50!"

În ciuda victoriei din deplasare, Marcos Alonso consideră că șansele de calificare sunt egale, înaintea returului:
"A fost un meci dificil, dar am jucat foarte bine. Am reușit să facem un pressing foarte avansat. Trebuia să îmbunătățim deciziile pe care le luam în jumătatea adversă. Acum cred că șansele de calificare sunt 50-50. Mai sunt 90 de minute și se pot întâmpla multe lucruri.
Cred că în aceste vremuri, cu stadioane goale, nu contează foarte mult locul în care jucăm. Ambele echipe sunt nevoite să călătorească. Mereu incercăm să progresăm, avem un nou antrenor și începem să-i învățăam metodele. Trebuie să continuăm să progresăm", a declarat Marcos Alonso, pentru Digisport.
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
ACUM 9 ORE
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM 9 ORE