Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Marcos Alonso: "Acum șansele calificării sunt 50-50!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 24/02/2021 la 01:14 GMT+2

Chelsea s-a impus în fața lui Atletico Madrid, scor 1-0, în turul optimilor UEFA Champions League. Olivier Giroud a înscris golul victoriei în meciul disputat pe Arena Națională din București, cu o execuție splendidă din foarfecă.

Marcos Alonso - Chelsea 2018

Credit imagine: Getty Images

Chelsea a controlat aproape în totalitate partida de pe Arena Națională. Extrem de timidă pe faza ofensivă, Atletico a expediat numai 6 șuturi, dintre care niciunul pe cadrul porții lui Mendy.
Olivier Giroud a înscris unicul gol al meciului de la București în minutul 71. Atacantul lui Chelsea a reluat spectaculos, cu o execuție din foarfecă, fără speranțe pentru Oblak.
Faza a fost inițial anulată pentru offside, apoi a fost analizată intens de tehnologia VAR. În final s-a decis că Hermoso, fundașul lui Atletico, a degajat greșit spre propriul careu. Mingea a ajuns norocos la Giroud, iar francezul a profitat de șansă și a reluat acrobatic, trimițând mingea lângă bară.
S-a încheiat 1-0 pentru Chelsea, care a devenit favorită la calificare, înaintea returului.

Atletico Madrid - Chelsea 0-1, la București. Marcos Alonso: "Acum șansele calificării sunt 50-50!"

În ciuda victoriei din deplasare, Marcos Alonso consideră că șansele de calificare sunt egale, înaintea returului:
"A fost un meci dificil, dar am jucat foarte bine. Am reușit să facem un pressing foarte avansat. Trebuia să îmbunătățim deciziile pe care le luam în jumătatea adversă. Acum cred că șansele de calificare sunt 50-50. Mai sunt 90 de minute și se pot întâmpla multe lucruri.
Cred că în aceste vremuri, cu stadioane goale, nu contează foarte mult locul în care jucăm. Ambele echipe sunt nevoite să călătorească. Mereu incercăm să progresăm, avem un nou antrenor și începem să-i învățăam metodele. Trebuie să continuăm să progresăm", a declarat Marcos Alonso, pentru Digisport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo