CFR Cluj a ratat în ultimele secunde victoria în fața celor de la Young Boys Berna, în manșa tur a dublei contând pentru a treia rundă preliminară din Champions League. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 după o reușită a elvețienilor în prelungiri.
Clujenii vor juca astăzit returul decisiv, de la 21:30, în deplasare la Berna. Șumudică, antrenorul CFR-ului, e de părere că Young Boys are prima șansă la calificare chiar dacă a egalat dramatic, în ultimele minute.

Young Boys - CFR Cluj. Marius Șumudică: "Elvețienii sunt favoriți, dar sper să vedeți niște eroi"

Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
"Având în vedere că brigada va fi din Turcia, probabil că voi juca tot cu trei fundaşi centrali. Pentru că ei sunt obişnuiţi cu lucrul ăsta, asta aşa ca o ironie a sorţii, că vom avea arbitri din Turcia. La ultimul meci de campionat au odihnit opt jucători din primul 'unsprezece'. Este o finală, o finală care porneşte de la 0-0, golul marcat în deplasare ştiţi bine că nu mai are nicio relevanţă. Dar nu am venit să ne predăm, să ne baricadăm, se bag autobaza în poartă sau ceva de genul. Avem şi noi surprizele noastre, vom pune şi noi probleme, pentru că altfel e foarte greu să pleci cu un rezultat pozitiv. Consider că ei au un plus jucând această finală acasă şi cred că şansele pleacă undeva de la 60-40% pentru ei în momentul de faţă", a declarat Şumudică într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.
"Sper ca mâine să vedeţi nişte eroi, în sensul bun al cuvântului. Le-am spus că la fotbal nu a murit nimeni din cauza efortului şi dacă va trebui să folosim măştile de oxigen vom face şi lucrul acesta. Voi face tot ce e posibil ca jucătorii mei în momentul când vor părăsi această arenă să aibă capul sus şi să fie mândri de ceea ce au realizat, chiar dacă vor fi scoşi de o echipă care în momentul de faţă are o cotă de piaţă superioară faţă de noi", a mai spus Marius Şumudică.
În cazul unei victorii în dublă manșă cu Young Boys, echipa lui Marius Șumudică o va întâlni pe câștigătoarea dintre Slavia Praga și Ferencvaros în dubla decisivă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.
În schimb, dacă CFR va fi eliminată din Champions League de către Young Boys, clujenii vor juca pentru un loc în grupele Europa League contra învinsei dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199142.png
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03