Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bernardo Silva, cel mai bun om în "bijuteria" City – Real. "În primele 20 de minute am fost atât de buni"

Andrei Nicolae

Publicat 27/04/2022 la 00:28 GMT+3

Bernardo Silva a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucător al partidei Manchester City – Real Madrid (scor 4-3), contând pentru manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.

MANCHESTER, ENGLAND - APRIL 26: Bernardo Silva of Manchester City celebrates after scoring a goal to make it 4-2 during the UEFA Champions League Semi Final Leg One match between Manchester City and Real Madrid at City of Manchester Stadium on April 26, 2

Credit imagine: Getty Images

Meciul Manchester City – Real Madrid a fost unul dintre cele mai frumoase din istoria Ligii Campionilor. Disputa a debutat în forță, cu gol după 94 de secunde, iar până la final s-au mai înscris alte șase goluri.
Manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor s-a încheiat însă cu un avantaj minim pentru City, cu 4-3.

Bernardo Silva: "A fost un joc foarte, foarte bun din partea noastră"

Bernardo Silva, autorul golului de 4-2, a fost desemnat cel mai bun jucător al întâlnirii disputate pe Etihad.
"În primele 20 de minute, am fost atât, atât de buni, după felul în care am presat și am controlat jocul. Din păcate, nu am putut profita de avantajele de două goluri pe care le-am avut. Asta e Liga Campionilor: te întâlnești cu cele mai bune echipe", a comentat Bernando Silva. Jucătorul lui Man City s-a declarat însă mulțumit de faptul că echipa lui va pleca în avantaj la returul de pe Bernabeu, programat peste o săptămână.
"Deocamdată am câștigat primul meci. Fanii noștri ar trebui să fie mândri de noi și de munca pe care am făcut-o. Ne-am fi putut lua mai multe șanse pentru partida retur, dar a fost un joc foarte, foarte bun din partea noastră", a mai declarat portughezul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo