Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Diaz, după meciul cu Villarreal: "Fiecare meci este o răzbunare, trebuie să profit de fiecare minut"

Alex Masgras

Publicat 04/05/2022 la 21:18 GMT+3

Luis Diaz a fost jucătorul introdus de Jurgen Klopp la pauza meciului retur dintre Villarreal și Liverpool care a schimbat soarta calificării în finala UEFA Champions League. Columbianul a vorbit copilăria din țara sa natală, spunând că fiecare meci reprezintă o răzbunare față de momentele dificile pe care le-a întâmpinat până acum în viața sa.

Luis Diaz

Credit imagine: Getty Images

După o primă repriză extrem de slabă, Jurgen Klopp a schimbat la pauza meciului dintre Villarreal și Liverpool. Luis Diaz a fost introdus în locul lui Diogo Jota și a contribuit din plin la victoria obținută cu emoții de "cormorani", care s-au impus în cele din urmă 3-2.
Cu Diaz în teren, Liverpool a devenit mult mai periculoasă, iar columbianul a fost și cel care a marcat golul egalizator pentru echipa lui Jurgen Klopp.
Luis Diaz a ajuns în această iarnă la Liverpool de la FC Porto, lusitanii primind în schimbul acestuia aproximativ 45 de milioane de euro. La finalul acestei luni, Diaz va juca în prima sa finală de UEFA Champions League, dar drumul către succes al acestuia nu a fost unul ușor.
Citește și:

Luis Diaz profită de fiecare minut petrecut pe terenul de fotbal

Luis Diaz provine din La Guajira, una dintre cele mai neglijate zone ale Columbiei, acolo unde subnutriția reprezintă o problemă uriașă.
Urmărit din tribune de fratele său Jesus, Diaz a avut lacrimi la finalul partidei retur cu Villarreal. Acesta a vorbit pentru canalul oficial de Youtube al celor de la UEFA, fiind întrebat de unde provine încrederea pe care o afișează de fiecare dată când intră pe teren:
"Din La Guajira. Vine din rădăcinile mele. Am jucat mereu fotbal în orașul meu. Acestea sunt calitățile mele, au fost insuflate mai multe lucruri pe care le am acum și am crescut mult mai mult.
Fiecare meci este o răzbunare pentru că mereu căutam să am mai mult, știu cât m-a costat, trebuie să profit de fiecare moment, fiecare minut pe care îl am la dispoziție", a spus Luis Diaz.
Pentru Liverpool și Luis Diaz urmează, până la finala Champions League, alte 5 partide extrem de importante. "Cormoranii" mai au 4 partide de disputat în Premier League, iar prima va fi sâmbătă, împotriva lui Tottenham.
De asemenea, Liverpool va juca și în finala FA Cup, pe 14 mai, împotriva lui Chelsea, echipă pe care a învins-o la finalul lunii februarie în finala Cupei Ligii Angliei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo