După o primă repriză extrem de slabă, Jurgen Klopp a schimbat la pauza meciului dintre Villarreal și Liverpool. Luis Diaz a fost introdus în locul lui Diogo Jota și a contribuit din plin la victoria obținută cu emoții de "cormorani", care s-au impus în cele din urmă 3-2.
Cu Diaz în teren, Liverpool a devenit mult mai periculoasă, iar columbianul a fost și cel care a marcat golul egalizator pentru echipa lui Jurgen Klopp.
Luis Diaz a ajuns în această iarnă la Liverpool de la FC Porto, lusitanii primind în schimbul acestuia aproximativ 45 de milioane de euro. La finalul acestei luni, Diaz va juca în prima sa finală de UEFA Champions League, dar drumul către succes al acestuia nu a fost unul ușor.
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
ACUM 6 ORE
Citește și:

Luis Diaz profită de fiecare minut petrecut pe terenul de fotbal

Luis Diaz provine din La Guajira, una dintre cele mai neglijate zone ale Columbiei, acolo unde subnutriția reprezintă o problemă uriașă.
Urmărit din tribune de fratele său Jesus, Diaz a avut lacrimi la finalul partidei retur cu Villarreal. Acesta a vorbit pentru canalul oficial de Youtube al celor de la UEFA, fiind întrebat de unde provine încrederea pe care o afișează de fiecare dată când intră pe teren:
"Din La Guajira. Vine din rădăcinile mele. Am jucat mereu fotbal în orașul meu. Acestea sunt calitățile mele, au fost insuflate mai multe lucruri pe care le am acum și am crescut mult mai mult.
Fiecare meci este o răzbunare pentru că mereu căutam să am mai mult, știu cât m-a costat, trebuie să profit de fiecare moment, fiecare minut pe care îl am la dispoziție", a spus Luis Diaz.
Pentru Liverpool și Luis Diaz urmează, până la finala Champions League, alte 5 partide extrem de importante. "Cormoranii" mai au 4 partide de disputat în Premier League, iar prima va fi sâmbătă, împotriva lui Tottenham.
De asemenea, Liverpool va juca și în finala FA Cup, pe 14 mai, împotriva lui Chelsea, echipă pe care a învins-o la finalul lunii februarie în finala Cupei Ligii Angliei.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
IERI LA 14:22
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
IERI LA 13:49