Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola, prima reacție după înfrângerea de la Paris: "Golul lui Messi a fost fantastic"

Alex Masgras

Publicat 29/09/2021 la 01:15 GMT+3

Paris Saint-Germain s-a impus cu scorul de 2-0 pe Parc des Princes în fața celor de la Manchester City, grație golurilor marcate de Gueye și Lionel Messi.

Jack Grealish, Bernardo Silva et Pep Guardiola lors de PSG-Manchester City en Ligue des champions

Credit imagine: Getty Images

Paris Saint-Germain și-a luat revanșa în fața celor de la Manchester City după semifinala pierdută sezonul trecut. Echipa lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 2-0 pe Parc des Princes, grație celor două goluri marcate de către Idrissa Gueye (minutul 8) și Lionel Messi (minutul 74).
Pentru jucătorul argentinian, acesta a fost primul gol de la venirea la Paris, după ce a avut parte de câteva apariții șterse în tricoul parizienilor. De asemenea, Messi a fost în centrul atenției și după ce a fost schimbat de Mauricio Pochettino în partida cu Olympique Lyon, asupra clubului din capitala Franței planând tensiunea.

Pep Guardiola, dezamăgit că echipa sa nu a putut marca la Paris

În ciuda faptului că a ocaziile mai mari au fost de partea campioanei Angliei, băieții lui Pep Guardiola nu l-au putut învinge pe Gianluigi Donnarumma. După partidă, antrenorul spaniol s-a arătat nemulțumit de faptul că echipa sa nu a marcat, dar a lăsat de înțeles că a fost încântat de jocul pe care "cetățenii" l-au practicat.
"Un joc bun, am făcut totul, dar nu am putut marca. Ne-am apărat bine, dar contraatacul lor este mereu periculos, datorită calității pe care o au. Dar am controlat jocul, acesta este fotbalul, nu am ce să spun mai mult decât să felicit echipa mea.
Echipa a jucat bine, la fel ca pe Stamford Bridge, echipa a avut viață. E păcat pentru că am jucat să câștigăm, iar ei nu au făcut foarte multe pentru a marca cele două goluri", a spus Pep Guardiola despre jocul înfrângerea lui Manchester City.
Întrebat și despre golul lui Messi, Pep Guardiola a răspuns: "Golul lui Messi a fost fantastic. Dacă Messi este fericit în Paris, atunci și eu voi fi fericit pentru Leo". De asemenea, antrenorul lui City a ținut să îl complimenteze și pe Marco Verratti: "Aș mai vrea să spun și că îmi place foarte mult Verratti, este un jucător excepțional. Este mic, dar te poți baza întotdeauna pe el. Mă bucur că a revenit după accidentare".
Pentru Pep Guardiola și Manchester City urmează partida cu Liverpool de pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 1-5 pe terenul celor de la FC Porto. Meciul dintre ultimele două campioane din Premier League va fi duminică după-amiaza de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo