Paris Saint-Germain și-a luat revanșa în fața celor de la Manchester City după semifinala pierdută sezonul trecut. Echipa lui Mauricio Pochettino s-a impus cu 2-0 pe Parc des Princes, grație celor două goluri marcate de către Idrissa Gueye (minutul 8) și Lionel Messi (minutul 74).
Pentru jucătorul argentinian, acesta a fost primul gol de la venirea la Paris, după ce a avut parte de câteva apariții șterse în tricoul parizienilor. De asemenea, Messi a fost în centrul atenției și după ce a fost schimbat de Mauricio Pochettino în partida cu Olympique Lyon, asupra clubului din capitala Franței planând tensiunea.
Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47

Pep Guardiola, dezamăgit că echipa sa nu a putut marca la Paris

În ciuda faptului că a ocaziile mai mari au fost de partea campioanei Angliei, băieții lui Pep Guardiola nu l-au putut învinge pe Gianluigi Donnarumma. După partidă, antrenorul spaniol s-a arătat nemulțumit de faptul că echipa sa nu a marcat, dar a lăsat de înțeles că a fost încântat de jocul pe care "cetățenii" l-au practicat.
"Un joc bun, am făcut totul, dar nu am putut marca. Ne-am apărat bine, dar contraatacul lor este mereu periculos, datorită calității pe care o au. Dar am controlat jocul, acesta este fotbalul, nu am ce să spun mai mult decât să felicit echipa mea.
Echipa a jucat bine, la fel ca pe Stamford Bridge, echipa a avut viață. E păcat pentru că am jucat să câștigăm, iar ei nu au făcut foarte multe pentru a marca cele două goluri", a spus Pep Guardiola despre jocul înfrângerea lui Manchester City.
Întrebat și despre golul lui Messi, Pep Guardiola a răspuns: "Golul lui Messi a fost fantastic. Dacă Messi este fericit în Paris, atunci și eu voi fi fericit pentru Leo". De asemenea, antrenorul lui City a ținut să îl complimenteze și pe Marco Verratti: "Aș mai vrea să spun și că îmi place foarte mult Verratti, este un jucător excepțional. Este mic, dar te poți baza întotdeauna pe el. Mă bucur că a revenit după accidentare".
Pentru Pep Guardiola și Manchester City urmează partida cu Liverpool de pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus cu 1-5 pe terenul celor de la FC Porto. Meciul dintre ultimele două campioane din Premier League va fi duminică după-amiaza de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28