Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thibaut Courtois, reacție ironică după ce "a fost șters din istoria" lui Atletico Madrid

Nicu Savin

Publicat 31/05/2022 la 18:53 GMT+3

Thibaut Courtois a avut o reacție plină de ironie, după ce fanii lui Atletico Madrid au distrus plăcuța cu numele său din proximitatea stadionului Wanda Metropolitano, ca urmare a declarațiilor făcute de belgian înainte și după ce a cucerit Champions League cu Real Madrid.

Thibaut Courtois fehlt der belgischen Nationalmannschaft

Credit imagine: SID

Thibaut Courtois a avut un sezon de vis la Real Madrid și a fost unul dintre principalele motive pentru care "los blancos" s-au încoronat pentru a 14-a oară în istorie campionii Europei, în urma finalei câștigate cu Liverpool, scor 1-0. Belgianul a fost desemnat cel mai bun jucător al ultimului act și a fost inclus de UEFA în echipa ideală a campaniei recent încheiate.
Courtois a jucat în trecut la Atletico Madrid, dar asta nu l-a împiedicat să facă o serie de declarații considerate ofensatoare de către fanii "saltelarilor". Înaintea finalei de la Paris, belgianul spunea că este de partea bună a istoriei, referindu-se la faptul că în 2014, când era la Atletico, a pierdut finala în fața Realului.
După ce a cucerit prima "urecheată" din carieră, Courtois a continuat și a spus despre Real Madrid că este clubul vieții sale, subliniind că nu a fost respectat suficient la precedentele echipe la care a jucat. Vorbele sale i-au scos din sărite pe fanii lui Atletico, care au cerut ca plăcuța dedicată lui Courtois aflată în apropierea stadionului Wanda Metropolitano să fie îndepărtată.
Citește și:

Courtois, ironic după ce fanii lui Atletico l-au renegat

Oficialii lui Atletico nu au recurs la acest gest, dar le-au dat apă la moară fanilor furioși. "Cine crede că e nevoie de asta, să ia un târnăcop și o lopată și să scoată plăcuța", a spus președintele lui Atletico, Enrique Cerezo. Suporterii nu au mai așteptat și chiar au recurs la acest gest, distrugând complet plăcuța respectivă.
Courtois nu a fost foarte deranjat de ceea ce au făcut suporterii fostei sale echipe și a avut o reacție ironică cu privire la acest subiect. Belgianul a postat pe contul personal de Twitter o fotografie în care ținea în brațe trofeul Champions League, alături de textul "Hala Madrid". Portarul a apreciat și un comentariu în care scria: "În timp ce fanii lui Atletico îi smulg placa, Thibaut Courtois câștigă Liga Campionilor și titlul de MVP al finalei"
Clubul de pe Wanda Metropolitano a dat dovadă de fair play după ce placa lui Courtois a fost distrusă și a refăcut-o imediat.
Thibaut Courtois a jucat 154 de meciuri pentru Atletico Madrid în 2011 și 2014, câștigând 4 trofee: Europa League (2011-12), Supercupa Europei (2012), Copa del Rey (2012-13) și La Liga (2013-14).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo