Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, fără Benzema și Valverde în deplasarea de la Leipzig. Lotul madrilenilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/10/2022 la 18:39 GMT+3

După victoria din LaLiga, scor 3-1 cu Sevilla, Real Madrid se va deplasa la Leipzig, pentru meciul din Liga Campionilor, partidă programată marți, de la ora 22:00. Carlo Ancelotti a anunțat în cursul zilei de duminică lotul pe care se va baza la meciul din Germania.

Karim Benzema of Real Madrid reacts during the UEFA Champions League group F match between Shakhtar Donetsk and Real Madrid at Wojska Polskiego Stadium on October 11, 2022 in Warsaw, Poland.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Real Madrid s-a impus pe Santiago Bernabeu în fața celor de la Sevilla, scor 3-1, deși formația andaluză reușise să egaleze situația la 1. După acest meci, în care madrilenii și-au consolidat primul loc în LaLiga, urmează partida din grupele Ligii Campionilor, acolo unde elevii lui Carlo Ancelotti își vor testa forțele în compania nemților de la RB Leipzig, marți, 25 octombrie, de la ora 22:00.
Oficialii lui Real au anunțat lotul care va face deplasarea în Germania, iar pe lista acestora nu se află Karim Benzema (34 de ani) și Federico Valverde (24 de ani), ambii indisponibili din cauza problemelor medicale.
CITEȘTE ȘI:

Real, fără Benzema și Valverde la Leipzig

Real Madrid se va deplasa la Leipzig fără Karim Benzena, noul Balon de Aur, dar și fără Federico Valverde, unul dintre marcatorii meciului cu Sevilla.
Cel dintâi a fost absent și la meciul din LaLiga, de sâmbătă seara, neputându-se conta pe serviciile sale din cauza unor probleme medicale anunțate de staff-ul madrilenilor. În urma unei evaluării, s-a constatat că acesta are probleme musculare la nivelul cvadricepsului piciorului stâng, rămânănd astfel indisponibil și pentru partida de la începutul săptămânii viitoare, cu Leipzig, din grupele Champions League.
Federico Valverde a înscris cel de-al treilea gol al echipei sale în victoria cu Sevilla, însă s-a accidentat în timpul meciului, după un atac al lui Papu Gomez, acuzând probleme musculare, așa că Ancelotti nu poate miza nici pe el în confruntarea cu Leipzig.
Lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Leipzig:
  • Portari: Courtois, Lunin, Luis Lopez
  • Fundași: Carvajal, E. Militao, Alaba, Vallejo, Nacho, Odriozola, Lucas V., Rudiger, F. Mendy
  • Mijlocași: Kroos, Modric, Camavinga, Tchouameni, Dotor, Arribas
  • Atacanți: Hazard, Asensio, Vini Jr., Rodrygo, Alvaro
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo