Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lukaku a rupt tăcerea după eșecul din finala Ligii Campionilor. Mesajul transmis de belgian fanilor lui Inter

Andrei Nicolae

Publicat 14/06/2023 la 09:25 GMT+3

Inter Milano a pierdut sâmbăta trecută șansa de a cuceri cea de-a patra Ligă a Campionilor din istoria clubului, după ce au fost învinși de Manchester City. Romelu Lukaku nu și-a putut ajuta echipa și a fost extrem de ghinionist în partida de la Istanbul, iar belgianul a oferit abia acum un mesaj adresat suporterilor milanezi pe contul său oficial.

Lukaku si dispera per un'occasione mancata nella finale Manchester City-Inter - Champions League 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Formația de pe Giuseppe Meazza a pierdut finala Champions League, însă a avut mai multe momente în care a arătat că poate fi egala lui Manchester City fără probleme. Principalele faze de atac ale nerazzurrilor l-au inclus și pe Romelu Lukaku, însă belgianul a fost "ghinionistul de serviciu".
Prima oară, belgianul și-a scos din sărite fanii la o fază în care o minge trimisă de Dimarco cu o lovitură de cap l-a lovit pe atacant, în condițiile în care Ederson nu mai avea șanse să intervină la acel balon. Lukaku a încercat și el ulterior să îl pună pe portarul brazilian la încercare câteva minute mai târziu, dar fără succes.
De departe cea mai mare ocazie a partidei a venit cu câteva minute înainte de final și l-a avut tot pe jucătorul de 30 de ani în prim-plan. Dintr-o poziție foarte bună, chiar din centrul careului, belgianul a lovit o minge cu capul și a trimis balonul fix în direcția în care se afla Ederson, deși avea toată poarta liberă și nu era jenat de niciun adversar.
Lukaku nu a oferit nicio reacție după eșecul din finală, afectat probabil atât de înfrângerea propriu-zisă, dar și de ocaziile pe care le-a avut și nu le-a convertit. Cu toate acestea, atacantul născut la Anvers a oferit prima sa reacție privind ultimul act de la Istanbul.
Citește și:

Lukaku: "Nu a fost să fie. Am dat totul"

Belgianul a ținut să felicite suporterii nerazzurri, după care și-a arătat dezamăgirea cu privire la ce s-a întâmplat în finală. Totuși, Lukaku a concluzionat printr-un mesaj menit să le dea speranțe fanilor lui Inter.
"În primul rând mulțumim tuturor fanilor lui Inter pentru dragostea și susținerea din sezon. Voi ați stat lângă noi în toate momentele și personal vreau să vă mulțumesc pentru asta. Nu a fost să fie. Am dat totul. Este un sentiment de rahat pentru toți cei care iubesc acest club frumos. Dar acestui club îi este foame (n.r. de trofee) și ne vom lupta în speranța de a ajunge la acel moment de glorie într-o zi."
Lukaku a avut două jumătăți de sezon diametral opuse, în prima parte belgianul nereușind să își găsească ritmul, iar în cea de-a doua aflându-se într-o formă extrem de bună. Belgianul a adunat 37 de partide în acest sezon, de-a lungul cărora a marcat de 14 ori și a oferit și șapte pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo