Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar și-a enervat adversarii în meciul dintre PSG și Benfica: "Simte mereu nevoia să facă asta"

Alex Masgras

Actualizat 12/10/2022 la 13:59 GMT+3

Joao Mario, mijlocașul celor de la Benfica, a dezvăluit că Neymar i-a enervat pe jucători echipei sale, în remiza cu PSG de pe Parc des Princes, din grupele UEFA Champions League de marți seară.

Neymar durante Reims-PSG - Ligue 1 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Neymar a reușit să își enerveze adversarii de marți seară, în partida dintre PSG și Benfica, încheiată la egalitate, scor 1-1. La finalul partidei de pe Parc des Princes, Joao Mario, marcatorul golului egalizator, a dezvăluit că brazilianul a reușit să îi enerveze, spunând despre acesta că este un jucător extrem de talentat, dar și enervant:
"Neymar joacă foarte bine, dar este foarte enervant pe teren. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, este foarte talentat, dar cred că simte mereu nevoia de a se contrazice cu jucătorii pe teren, ceea ce e normal. A fost o plăcere pentru noi să jucăm împotriva lui", a declarat Joao Mario, potrivit GOAL.
Joao Mario a marcat golul egalizator pentru Benfica în minutul 62 al partidei de pe Parc des Princes, din lovitură de la 11 metri. Tot din penalty, Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 40.
După cele două rezultate de egalitate, PSG și Benfica se află pe primele două poziții, ambele cu câte 8 puncte. Juventus și Maccabi Haifa au ambele câte 3 puncte, iar după înfrângerea lui Juve din Israel, cele două echipe se vor lupta pentru locul 3 în Grupa H, loc care duce în primăvara Europa Leauge.
Citește și:

Neymar, cinci meciuri fără gol în tricoul lui PSG

Neymar a avut un start foarte bun de sezon, reușind să înscrie 11 goluri și să ofere 9 pase de gol în primele 15 meciuri ale sezonului pentru PSG. Cu toate acestea, brazilianul nu a mai reușit să înscrie în ultimele cinci partide în tricoul parizienilor, seria sa fără gol marcat continuând și în meciul de marți cu Benfica.
La finalul săptămânii, PSG va primi vizita celor de la Olympique Marseille, pentru marele derby care va avea loc duminică seară. În etapa trecută, ambele echipe au făcut pași greșiți. Dacă PSG a făcut egal pe terenul celor de la Reims, scor 0-0, Marseille a pierdut partida de pe terenul propriu cu Ajaccio, scor 1-2, echipă aflată în subsolul clasamentului.
PSG continuă să fie lider în Ligue 1, având 26 de puncte după primele 10 etape, în timp ce Marseille este pe locul 3, cu 23 de puncte. Lorient se află între cele două echipe, pe locul al doilea, cu 25 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo