Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a șefilor lui PSG după zvonurile privind dorința lui Mbappe de a pleca de la echipă

Bianca Dumitru

Publicat 12/10/2022 la 08:40 GMT+3

Kylian Mbappe a fost, înaintea partidei cu Benfica, protagonistul unor zvonuri potrivit cărora ar fi dezamăgit de situația sa actuală de la PSG și ar vrea să plece. Luis Campos a comentat aceste informații din presa internațională.

Luis Campos et Kylian Mbappé

Credit imagine: Imago

Înainte de returul dintre PSG și Benfica, din grupele Champions League, presa internațională a anunțat că Kylian Mbappe s-a declarat total dezamăgit de situația sa actuală de la PSG, jurnalistul Daniele Riolo notând că francezul "s-a săturat și e disperat să scape".
Directorul sportiv al parizienilor a comentat aceste zvonuri înainte de startul partidei de pe Parc des Princes. Luis Campos a fost întrebat despre dorința lui Mbappe de a pleca în perioada de mercato de la începutul anului 2023 și a declarat că nu a fost anunțat de fotbalist despre așa ceva, deși cei doi vorbesc în fiecare zi.
"Neg categoric aceste informații. Dacă este fericit sau nu, asta e o întrebare pe care să i-o puneți. Este o întrebare foarte personală. Îl văd pe Kylian lucrând, este un profesionist extraordinar. De exemplu, a jucat prost în ultimele meciuri, dar a făcut un efort mare pentru echipă și îl văd sosind la antrenamente alături de colegii săi, fericit în fiecare zi și dornic de muncă.
Îl vedem în fiecare zi cu o dorință enormă de a face tot posibilul pentru clubul din orașul său natal, din țara sa. După părerea mea, da (n.r. va rămâne în ianuarie). Kylian nu mi-a spus nici mie, nici președintelui că vrea să plece în ianuarie. Nu este ceva despre care s-a discutat, nu am vorbit niciodată despre asta și trebuie să lămurim situația. Noi vorbim în fiecare zi cu Kylian. Acesta e un zvon și nu putem comenta toate zvonurile.
Pentru mine e clar că Mbappe va rămâne să-și îndeplinească contractul cu PSG, dar nu este o coincidență că informații de acest fel apar cu câteva ore înainte de un meci cu Benfica", a declarat Luis Campos, citat de Marca.
Citește și:

Mbappe s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid

Aceste declarații ale directorului sportiv al francezilor au venit după ce presa internațională a comentat intens zvonurile privind o posibilă despărțire a lui Mbappe de PSG în perioada de mercato din iarnă.
Jurnalistul Jan Aage Fjortoft, care a dezvăluit că Erling Haaland va semna cu Manchester City, a anunțat acum că Mbappe s-ar fi înțeles deja cu Real Madrid, echipă cu care va semna cel mai târziu la finalul acestui sezon.
"Așa cum am spus de multă vreme, după Cupa Mondială, Mbappe va merge la Real Madrid, fie în iarnă, fie în perioada de transferuri din vară. Din informațiile mele, există deja o înțelegere între cele două părți", a notat Jan Aage Fjortoft pe contul său de Twitter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo