Fenerbahce a primit miercuri seară vizita celor de la Dinamo Kiev, în a doua manșă a turul 2 preliminar al Champions League.
După 0-0 în tur, ucrainenii s-au impus acum cu 1-2 după prelungiri, grație golurilor marcate de Vitali Buialski (min. 57) și Oleksandr Karavaev (min. 114), în timp ce pentru turci a înscris doar Attila Szalai (min. 89).
Echipa pregătită de Mircea Lucescu a obținut astfel calificarea în turul 3 preliminar al Champions League, iar acest lucru i-a nemulțumit pe fanii lui Fenerbahce.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Imediat după reușita din prelungiri a celor de la Dinamo Kiev, suporterii turci au făcut un gest incredibil, începând să-i scandeze numele președintelui rus Vladimir Putin.
Citește și:

UEFA va lua măsuri după gestul fanilor lui Fenerbahce

Momentele l-au șocat pe Mircea Lucescu, care a declarat după meci că nu se aștepta la așa ceva. "Nu mă așteptam la asemenea urale, e păcat", a spus românul, potrivit BBC.
De altfel, toată presa turcă a condamnat gestul suporterilor lui Fenerbahce, reacțiile împânzind rețelele de socializare.
Un fost arbitru turc, Ahmet Murat Cakar, a dezvăluit că UEFA va lua măsuri după acele incidente, fiind convocat de urgență Comitetul Executiv, într-o teleconferință.
"Uralele lui Putin vor provoca mari necazuri. Potrivit liderilor țărilor europene, 'cântecul lui Putin' este considerat cea mai gravă scandare din toate timpurile", a spus Cakar.
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36
Fotbal
Dinamo Kiev se mută pe...Giulești. Echipa sub 19 ani a primit permisiunea să joace în Youth League
27/03/2022 LA 07:36