Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

UEFA a anunțat programul din optimile Champions League! Ce super-meci se joacă de Valentine’s Day

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/11/2022 la 19:05 GMT+2

UEFA a stabilit și programul din optimile de finală ale Champions League, după ce astăzi a avut loc tragerea la sorți. PSG – Bayern Munchen, unul dintre șocurile acestei faze se va juca de Valentine’s Day.

Cuadro del sorteo de octavos de final de la Champions League 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
UEFA a stabilit programul din optimile de finală ale Champions League. Ca aproape în fiecare an, ziua de Valentine’s Day ne oferă un super-duel din cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume.
Pe 14 februarie, faza optimilor va debuta cu două meciuri extrem de puternice, dintre care și unul dintre șocurile acestei faze ale competiție. Paris Saint Germain va primi vizita lui Bayern Munchen, în partida tur din acest duel extrem de puternic. Milanul lui Tătărușanu este cealaltă formație care joacă pe această dată, italienii primind vizita celor de la Tottenham Hotspur.
O zi mai târziu, alte două meciuri vor putea fi urmărite de iubitorii sportului rege. Revelația Club Brugge va primi vizita Benficăi, iar Borussia Dortmund o va întâlni pe Chelsea, într-o altă dublă ce se anunță extrem de echilibrată.
Citește și:

Liverpool – Real Madrid se joacă pe 21 februarie

La o săptămână după primele 4 meciuri din optimi, intră în luptă celelalte mari super-puteri ale Europei. Liverpool și Real Madrid, echipele care au jucat 3 finale de Champions League, au fost repartizate să joace din nou una împotriva celeilalte. Jurgen Klopp și Carlo Ancelotti își vor măsura forțele pe 21 februarie.
În aceeași zi, Eintrach Frankfurt pornește cu șansa a doua în fața italienilor de la Napoli, care au un sezon de vis până acum. S-au calificat de pe prima poziție dintr-o grupă cu Liverpool și Ajax și conduc autoritar clasamentul din Serie A.
Leipzig – Manchester City și Inter – FC Porto sunt duelurile care se joacă pe 22 februarie, fiind ultimele întâlniri din turul optimilor. Iată programul complet pentru retur:
7 martie
  • Benfica - Club Brugge
  • Chelsea - Borussia Dortmund
8 martie
  • Tottenham - AC Milan
  • Bayern Munchen - PSG
14 marti
  • Machester City - RB Leipzig
  • FC Porto - Inter
15 martie
  • Real Madrid - Liverpool
  • Napoli - Frankfurt
Programul gândit de UEFA le dă bătăi de cap oficialilor din Premier League, care sperau să poată fixa unul dintre duelurile restante în acea perioadă. Chelsea - Liverpool și Manchester City - Tottenham au fost amânate și datorită faptului că cele 4 echipe au fost împerecheate în săptămâni diferite în optimile Champions League, acest lucru face ca o reprogramare a meciurilor din campionat să fie imposibilă în datele respective.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo