Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Barca s-a întors la vechile obiceiuri" Catalanii, ironizați de ziarul de casă al lui Real după eșecul din UCL

Andrei Nicolae

Actualizat 07/11/2023 la 22:41 GMT+2

Barcelona a fost învinsă surprinzător în Liga Campionilor de Șahtior Donețk, la capătul unui meci în care catalanii nu au contat extrem de mult în ofensivă. După duelul jucat în Germania, Marca a criticat prestația formației blaugrana, cotidianul fiind cunoscut drept ziarul de casă al lui Real Madrid.

Joao Félix (Barcelona) se lamenta en un momento de su duelo frente al Shakhtar en Champions League

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a suferit marți seara prima înfrângere din acest sezon în Liga Campionilor, după ce a fost învinsă de Șahtior Donțek cu 1-0. Ucrainenii s-au impus pe un teren neutru, în Germania, grație unui gol înscris de Danylo Sikan cu o lovitură de cap în finalul primei reprize.
Formația blaugrana a ratat astfel ocazia de a se califica matematic în optimile competiției și va mai avea de așteptat până etapa viitoare să își asigure acest statut. Până la meciul cu echipa din Ucraina, Barca nu pierduse niciun punct în Champions League.
Echipa lui Xavi nu a avut replică pentru ucraineni și au avut o prestație modestă, care a fost imediat taxată de ziarul de casă al rivalei supreme, Real Madrid. Cotidianul Marca a titrat pe prima pagină a site-ului după înfrângerea catalanilor "Barca se întoarce la vechile ei obiceiuri în Liga Campionilor".
Citește și:

Barcelona, ironizată în presa din Spania, după eșecul din UCL

În articol, jurnaliștii spanioli au vorbit despre jocul slab făcut de Barcelona și despre șansa ratată de a se califica în faza următoare a Ligii Campionilor.
"A avut-o în mâna (n.r. calificarea), dar Barca a eșuat în cel mai prost moment. Înfrângerea în fața lui Șahtior în Hamburg nu făcea parte din plan, dar nu este nimic de obiectat victoriei ucrainenilor.
Barcelona a jucat din nou un meci plat, fără să își creeze vreo ocazie, foarte similar cu cel din San Sebastian (n.r. meciul cu Real Sociedad câștigat în prelungiri), dar de data asta nu au mai avut noroc", a scris Marca.
Barcelona va avea șansa să se califice în primăvara europeană din UCL peste două săptămâni, când dă peste Porto pe Estadio Olimpico.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo