Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bellingham, convins că joacă alături de "cel mai bun fotbalist din lume"! Cine e jucătorul care l-a impresionat

Bianca Dumitru

Actualizat 04/10/2023 la 11:09 GMT+3

Real Madrid a obținut aseară o victorie la limită pe terenul celor de la Napoli, scor 2-3, într-un meci contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League. Jude Bellingham a fost unul dintre cei mai buni jucători ai "galacticilor", iar după meci s-a declarat încântat de Vinicius Jr., pe care îl consideră cel mai bun fotbalist din lume.

Jude Bellingham celebrates after scoring during the UEFA Champions League match between Napoli and Real Madrid at Stadio Diego Armando Maradona on October 03, 2023 in Naples, Italy. (Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat aseară, în deplasare, duelul cu Napoli, scor 2-3, meci contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League.
Jude Bellingham a strălucit din nou în tricoul "galacticilor", reușind să dea o pasă decisivă și un gol. Englezul a ajuns, astfel, la 8 goluri marcate în tricoul lui Real Madrid în 9 partide și a primit deja și 6 titluri de Omul meciului.
După meci, fotbalistul de 20 de ani a vorbit despre startul bun de sezon pe care îl are la Madrid și s-a arătat încântat de colaborarea cu Vinicius Jr., căruia i-a făcut complimentul suprem, numindu-l "cel mai bun fotbalist din lume".
"Am încredere în mine, dar nu știam că va fi atât de bine cum a fost. Totul este datorat staff-ului tehnic și coechipierilor mei.
Vinicius e incredibil. Este cel mai bun fotbalist din lume, din punctul meu de vedere. Este unul dintre cei mai talentați fotbaliști alături de care am jucat. Datorită lui, meciurile sunt mai ușoare pentru mine. Viteza lui, talentul lui...", a declarat Jude Bellingham.
Citește și:

Bellingham și-a numit legendele favorite de la Real Madrid

Recent, englezul care pare decis să doboare toate recordurile la Real Madrid a fost provocat să-i numească pe 5 dintre fotbaliștii pe care îi consideră simboluri ale clubului de pe Santiago Bernabeu.
Jude Bellingham nu a stat prea mult pe gânduri și și-a început lista cu David Beckham, numindu-l apoi pe cel care îi este model, Zinedine Zidane.
Mijlocașul de 20 de ani a continuat cu Ronaldo Nazario și apoi cu Cristiano Ronaldo, pentru ca ultimul nume de pe lista lui să fie cel al lui Luis Figo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo