Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Niciun cuvânt despre Istvan Kovacs! Araujo, reacție de clasă, după ce a "îngropat-o" pe Barcelona

Nicu Savin

Publicat 17/04/2024 la 18:48 GMT+3

Roland Araujo a oferit prima reacție în urma partidei dintre Barcelona și PSG, pierdută de catalani cu 1-4, în special din cauza sa. Uruguayanul și-a lăsat echipa în 10 încă din minutul 29, dar nu a făcut nicio referire la Istvan Kovacs, cel care i-a arătat roșu direct, în mesajul emoționant pe care l-a postat azi pe Instagram.

Ronald Araujo wyrzucony z boiska za faul na Bradleyu Barcoli w meczu Barcelona - PSG w Lidze Mistrzów

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a ratat calificarea în semifinalele Champions League, fiind învinsă categoric în manșa retur de Paris Saint Germain, scor 1-4. O mare parte din vină pentru acest eșec îi aparține lui Roland Araujo, care a judecat greșit un duel cu Barcola la marginea careului și a fost eliminat de Istvan Kovacs. În acel moment, Barcelona conducea cu 1-0, deci avea un avans de 4-2 la general, dar PSG a profitat din plin de ora jucată cu un om în plus și a obținut calificarea.
Xavi a criticat vehement arbitrajul românului, considerând că eliminarea lui Araujo a fost dictată prea ușor. De aceeași părere au fost și unii specialiști din Spania, dar fundașul uruguayan a refuzat să deschidă o polemică pe acest subiect. Chiar dacă pe teren a protestat, Araujo a postat azi un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care a spus că îi pare rău pentru ratarea calificării, fără să facă nicio referire la decizia lui Kovacs.
"Fotbalul care mi-a dat atâtea bucurii, acum mă lovește puternic. Le mulțumesc tuturor celor care sunt necondiționat alături de mine, colegilor mei care au dat totul pe teren și suporterilor care au crezut până la final în această echipă. Sunt foarte supărat. Îmi pare rău că nu le-am oferit această bucurie. Vom încerca din nou! Força Barça mereu!", a scris Araujo pe contul personal de Instagram.

Araujo, criticat public de Gundogan, după Barcelona - PSG

Gundogan, câștigător al UCL anul trecut, cu City, nu l-a iertat pe Araujo pentru eliminare, considerând că uruguayanul trebuia să fie sigur că atinge mingea când intervine decisiv într-o situație iminentă de gol.
"Sunt dezamăgit, foarte dezamăgit. A fost în mâinile noastre (n.r. calificarea) și i-am dat-o lui PSG. Le-am dat-o în cel mai simplu mod.
În aceste momente cruciale, trebuie să fii sigur că atingi mingea când ai o astfel de intrare. Eu prefer să primesc un gol. Dă-i portarului ocazia să oprească faza acceptă că primești gol. Să fii cu unul mai puțin pe teren atât de repede te omoară", a spus Gundi la final.
Gundogan a criticat și apărarea Barcelonei, care a fost spectatoare la golul lui Vitinha, din afara careului: "Încă o greșeală. Trebuia să ieșim și să închidem. Nu avea voie să fie lăsat să tragă. A fost liber! Nu e nimic ce să nu fi antrenat. Nu a ieșit nimeni să îi închidă unghiul, e nepermis".
Araujo va avea ocazia să se revanșeze în fața coechipierilor și fanilor peste doar 3 zile, în marele derby cu Real Madrid de pe Bernabeu. Acel meci va fi ultima șansă pentru Barcelona de a reintra în lupta pentru titlu, dar moralul catalanilor e la pământ după eșecul cu PSG și rămâne de văzut dacă vor reuși să se monteze până duminică. Există posibilitatea ca și Real Madrid să ajungă rănită la ora jocului, pentru că echipa lui Ancelotti ar putea părăsi și ea Champions League (joacă azi returul din sferturi pe terenul lui City, după 3-3 la Madrid).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo