Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost jucător de la Real și City, verdict dur înainte de returul din UCL! "Nu sunt la fel de puternici"

Bianca Dumitru

Publicat 16/04/2024 la 15:04 GMT+3

Manchester City o va înfrunta miercuri seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Real Madrid, în meciul retur din sferturile de finală ale Champions League. Înaintea partidei, Steve McManaman a vorbit despre duelul dintre echipele lui Pep Guardiola și Carlo Ancelotti, atrăgând atenția asupra celei care are cel mai bun lot.

Rodri y Bellingham, Real Madrid-Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Real Madrid se vor înfrunta miercuri seară, de la ora 22:00, pe Etihad, într-un meci decisiv pentru calificarea în semifinalele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
În manșa tur, pe Santiago Bernabeu, cele două echipe au remizat, scor 3-3, într-unul dintre cele mai intense dueluri din ultima vreme, astfel că partida de mâine seară va stabili formația care va face pasul spre penultimul act al Champions League.
Înainte de retur, Steve McManaman le-a analizat pe cele două echipe, dezvăluind care este formația pe care o vede ca fiind favorită la accederea în etapa următoare. Fostul fotbalist, care a evoluat atât la Real Madrid, cât și în tricoul lui Manchester City, a atras atenția asupra faptului că "galacticii" nu au un lot mai bun decât englezii.
McManaman îi vede pe jucătorii lui Pep Guardiola ca fiind principalii favoriți la obținerea calificării și s-a arătat încântat de faza în care a ajuns competiția, în cursa pentru trofeu fiind doar echipe puternice.
Citește și:

Manchester City, văzută favorită în duelul cu Real Madrid

"Acum începe cu adevărat Liga Campionilor. Aceasta este partea competiției în care rămân doar cele mai bune echipe. Am mai spus că mă gândeam că Real Madrid trebuie să marcheze câteva goluri pe Etihad pentru a se califica. Este 3-3, așa că Manchester City trebuie să fie marea favorită.
Este campioana en-titre, echipa care este în formă și e din nou în fruntea Premier League. Dacă câștigă pe Etihad, e calificată. Cei de la Real Madrid vor fi mai buni sezonul viitor. L-au adus pe Jude Bellingham, dar dacă te uiți atent la echipa lor, madrilenii nu sunt la fel de puternici ca Manchester City.
Acum doi ani au marcat patru goluri împotriva lui Real Madrid, anul trecut la fel. Cred că va fi din nou dificil pentru Real dacă ne uităm la cele două echipe și la ceea ce s-a întâmplat în trecut.
Nu este surprinzător faptul că Pep Guardiola și Manchester City continuă să lupte pentru aceste trofee, ar fi fost o problemă majoră dacă nu era așa", a spus Steve McManaman, citat de As.com.
Returul dintre Manchester City și Real Madrid, programat miercuri seară, de la ora 22:00, va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport.
Cine câștigă trofeul UEFA Champions League în 2023/2024?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo