La finalul duelului de la Oslo, Gică Hagi a intervenit și a dat un verdict dur: "Cine nu este optimist ar trebui să plece de la echipa națională!". Declarația a venit la puțin timp după discursul extrem de pesimist al selecționerului Mirel Rădoi.
"La meciul cu Austria mă gândesc doar la o limitare de scor, să nu pățim ce am pățit și în seara asta. Cunosc adversarul, mă gândesc că din punct de vedere mental și după meciul cu Islanda va fi dificil.", a spus Mirel Rădoi, pentru Pro X.

Norvegia - România 4-0 | Gică Hagi, verdict dur după înfrângerea de la Oslo: "Cine nu e optimist să plece de la națională!"

Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41
Hagi consideră că naționala noastră trebuie clădită cu optimism, indiferent de dificultățile apărute în cale. "Regele" a dezvăluit că a fost speriat de doza de pesimism din vestiarul "tricolorilor":
"De cine nu e optimist ar fi bine să ne despărțim! Înainte, tot ce însemna echipa națională era plin de optimism, așa vin rezultatele. În momentul de față, pe mine m-a speriat, eu sunt foarte optimist, cred că putem avea succes. Nu cred, sunt convins că putem. Asta trebuie să le transmitem acestor copii. Ei au nevoie de cineva în spatele lor care să-i conducă. Nu mă refer doar la o persoană, ci la toți care sunt în jurul lor.
Asta e realitatea, nu trebuie să ne fie rușine. Nu putem spune că fotbalul românesc nu mai are nimic, trebuie să analizăm momentul, să vedem unde ne aflăm, dar să rămânem optimiști, succesul se construiește. Trebuie să vedem cum îl putem construi, altfel va fi și mai greu. Trebuie să construim, succesul înseamnă mentalitate, dar trebuie timp, îți trebuie ani, îți trebuie selecție.", a declarat Gică Hagi, pentru Digisport.
După 3 etape, România se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate. Pentru "tricolori" urmează partida de miercuri (ora 21:45) de pe teren propriu, împotriva Austriei.

Clasamentul din Liga Națiunilor:

  • 1. Austria 6p
  • 2. Norvegia 6p
  • 3. România 4p
  • 4. Irlanda de Nord 1p
Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02