Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi nu s-a mai abținut după înfrângerea categorică în fața Norvegiei: "Ar trebui să plece!"

Cosmin Cioboata

Publicat 12/10/2020 la 07:48 GMT+3

Naționala României a fost învinsă categoric de Norvegia, scor 0-4, în etapa a 3-a din Liga Națiunilor. A fost a doua înfrângere pentru "tricolorii" lui Mirel Rădoi într-un interval de numai 3 zile, după duelul cu Islanda, scor 1-2, de la barajul pentru Campionatul European.

Gheorghe Hagi

Credit imagine: facebook

La finalul duelului de la Oslo, Gică Hagi a intervenit și a dat un verdict dur: "Cine nu este optimist ar trebui să plece de la echipa națională!". Declarația a venit la puțin timp după discursul extrem de pesimist al selecționerului Mirel Rădoi.
"La meciul cu Austria mă gândesc doar la o limitare de scor, să nu pățim ce am pățit și în seara asta. Cunosc adversarul, mă gândesc că din punct de vedere mental și după meciul cu Islanda va fi dificil.", a spus Mirel Rădoi, pentru Pro X.

Norvegia - România 4-0 | Gică Hagi, verdict dur după înfrângerea de la Oslo: "Cine nu e optimist să plece de la națională!"

Hagi consideră că naționala noastră trebuie clădită cu optimism, indiferent de dificultățile apărute în cale. "Regele" a dezvăluit că a fost speriat de doza de pesimism din vestiarul "tricolorilor":
"De cine nu e optimist ar fi bine să ne despărțim! Înainte, tot ce însemna echipa națională era plin de optimism, așa vin rezultatele. În momentul de față, pe mine m-a speriat, eu sunt foarte optimist, cred că putem avea succes. Nu cred, sunt convins că putem. Asta trebuie să le transmitem acestor copii. Ei au nevoie de cineva în spatele lor care să-i conducă. Nu mă refer doar la o persoană, ci la toți care sunt în jurul lor.
Asta e realitatea, nu trebuie să ne fie rușine. Nu putem spune că fotbalul românesc nu mai are nimic, trebuie să analizăm momentul, să vedem unde ne aflăm, dar să rămânem optimiști, succesul se construiește. Trebuie să vedem cum îl putem construi, altfel va fi și mai greu. Trebuie să construim, succesul înseamnă mentalitate, dar trebuie timp, îți trebuie ani, îți trebuie selecție.", a declarat Gică Hagi, pentru Digisport.
După 3 etape, România se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate. Pentru "tricolori" urmează partida de miercuri (ora 21:45) de pe teren propriu, împotriva Austriei.

Clasamentul din Liga Națiunilor:

  • 1. Austria 6p
  • 2. Norvegia 6p
  • 3. România 4p
  • 4. Irlanda de Nord 1p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo