Ciprian Tătărușanu s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre criticile adresate de oamenii din fotbal, printre care se numără și Ciprian Marica, după remiza cu Irlanda de Nord.
Tătărușanu a oferit un răspuns tranșant, spunând că nu-l interesează părerea oamenilor și suporterilor din România.
"Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp. Nu poți să pui întrebări normale sau despre jocul care a fost sau care va veni? Alte întrebari nu ai? Nu sunt căpitanul echipei.", a spus Ciprian Tătărușanu, la conferința de presă.
Liga Națiunilor UEFA
Norvegia a schimbat tot lotul și a rămas cu un singur portar pentru meciul din Austria
18/11/2020 LA 14:06

Răzvan Raț a comentat declarația acidă a lui Tătărușanu, înaintea meciului dintre Austria și România

Răzvan Raț, fost internațional cu 113 selecții la prima reprezentativă a României, consideră că Tătărușanu n-a procedat deloc corect la conferința de presă. Fostul fundaș de la Șahtior este de părere că fotbaliștii trebuie să țină cont într-o anumită măsură de opinia suporterilor.
Raț consideră că Tătărușanu a reacționat acid din cauza frustrărilor din ultima perioadă:
"Trebuie să fii interesat de părerea suporterilor. Până la un moment dat, sigur, nu trebuie să faci ce spun unii sau alții, dar e clar că trebuie să înțelegi că suporterii, indiferent de cum îi cheamă, oameni de fotbal sau oameni care nu se pricep, au un cuvânt de spus, o anumită părere.
Trebuie să fie luați în seamă. Toate aceste lucruri apar sunt din cauza eșecurilor și frustrărilor. Sunt consecințe a tot ceea ce se întâmplă în fenomen.", a spus Răzvan Raț, pentru Pro X.
Răzvan Raț este al 4-lea cel mai convocat jucător la naționala României, după Dorinel Munteanu, Gică Hagi și Gică Popescu.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Liga Naţiunilor | Germania, umilită de Spania la Sevilla! Torres, triplă pentru "Furia Roja"
17/11/2020 LA 18:02
Liga Națiunilor UEFA
Nu a fost seara lui Ianis Hagi! Capitolul la care mijlocașul român a fost cel mai slab cu Austria
15/10/2020 LA 06:51