Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Franța pierde contra Croației și rămâne fără victorie în cele patru meciuri din Nations League! Toate rezultatele de azi

Alex Masgras

Actualizat 14/06/2022 la 00:03 GMT+3

Franța rămâne fără victorie în Nations League după primele patru partide ale grupei. Echipa lui Didier Deschamps a pierdut pe teren propriu și cu Croația, iar în acest moment se află pe ultimul loc, cu doar 2 puncte, fără a mai avea șanse la primul loc și implicit la apărarea trofeului câștigat toamna trecută.

Luka Modric buteur sur penalty face à la France et Mike Maignan

Credit imagine: Getty Images

Franța încheie acțiunea din luna iunie a UEFA Nations League fără victorie. Campioana mondială din 2018 nu a reușit să găsească victoria în primele patru meciuri ale Grupei 1 din Liga A Nations League, după ce a pierdut și partida de pe teren propriu contra Croației, scor 0-1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Luka Modric în minutul 5 al partidei, din lovitură de la 11 metri.
După primele patru etape ale grupei, Franța se află pe ultimul loc al grupei, cu doar 2 puncte, ceea ce înseamnă că nu își mai poate apăra trofeul câștigat în 2021, deoarece nu mai poate încheia pe primul loc al grupei. În celălalt meci din Grupa 1, Danemarca a câștigat partida de pe teren propriu cu Austria, scor 2-0, grație golurilor marcate de Wind și Skov Olsen în minutele 21, respectiv 37.
Danemarca se află în acest moment pe locul 1, cu 9 puncte, fiind urmată de Croația, ocupanta locului 2, cu 7 puncte. Austria se află pe locul 3, cu 4 puncte, în timp ce Franța ocupă ultima poziție, cu doar 2 puncte.
Citește și:

Rezultatele zilei de luni în Nations League

Liga A
  • Franța - Croația 0-1
  • Danemarca – Austria 2-0
Liga B
  • Islanda – Israel 2-2
Liga C
  • Kazahstan – Slovacia 2-1
  • Azerbaidjan – Belarus 2-0
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo