Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naționala României, un nou căpitan în lipsa lui Vlad Chiricheș! Alegerea lui Edi Iordănescu

Irina Aldea

Publicat 23/09/2022 la 15:39 GMT+3

România va întâlni Finlanda în penultima etapă a grupei a 3-a din Liga B. Tricolorii se află în fața a două situații care pot influența viitorul naționalei. În lipsa lui Chiricheș, naționala României va avea un nou căpitan.

Răzvan Marin & Nicolae Stanciu

Credit imagine: Getty Images

România și Finlanda se întâlnesc în această seară de la ora 21:45, din postura de codașe ale grupei 3 din Liga B de Nations League. Tricolorii sunt pe ultimul loc înaintea partidei, având doar 3 puncte în 4 meciuri și un singur gol marcat. Cele 3 puncte au venit chiar în partida tur cu adversarii din această seară, printr-un gol a lui Nicușor Bancu.
În lipsa lui Vlad Chiricheș, banderola de căpitan a naționalei României ar urma să fie purtată de Răzvan Marin, anunță Fanatik. Fotbalistul care a fost împrumutat de Cagliari, după retrogradarea în Serie B, la Empoli, va înregistra în Finlanda a 42-a de selecție la naționala României.
CITEȘTE ȘI:

Răzvan Marin, noul căpitan al naționalei României, în absența lui Vlad Chiricheș

Răzvan Marin a mai fost căpitanul tricolorilor doar într-un meci amical cu Belarus, pe 11 noiembrie 2020. O altă variantă de căpitan pentru meciul din această seară era Nicolae Stanciu, însă se pare că mijlocașul în vârstă de 29 de ani a venit cu anumite probleme fizice de la Wuhan și nu va fi titular în meciul cu Finlanda.
România va întâlni Finlanda, vineri (ora 21:45), pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc luni, 26 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti. Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind devansată de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.
Câte puncte face România în meciurile cu Finlanda și Bosnia?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo