România și Finlanda se întâlnesc în această seară de la ora 21:45, din postura de codașe ale grupei 3 din Liga B de Nations League. Tricolorii sunt pe ultimul loc înaintea partidei, având doar 3 puncte în 4 meciuri și un singur gol marcat. Cele 3 puncte au venit chiar în partida tur cu adversarii din această seară, printr-un gol a lui Nicușor Bancu.
În lipsa lui Vlad Chiricheș, banderola de căpitan a naționalei României ar urma să fie purtată de Răzvan Marin, anunță Fanatik. Fotbalistul care a fost împrumutat de Cagliari, după retrogradarea în Serie B, la Empoli, va înregistra în Finlanda a 42-a de selecție la naționala României.
CITEȘTE ȘI:
Liga Națiunilor UEFA
Ilie Dumitrescu a desemnat cel mai bun jucător al României: "E singurul! Ceilalți n-au mișcat"
ACUM 3 ORE

Răzvan Marin, noul căpitan al naționalei României, în absența lui Vlad Chiricheș

Răzvan Marin a mai fost căpitanul tricolorilor doar într-un meci amical cu Belarus, pe 11 noiembrie 2020. O altă variantă de căpitan pentru meciul din această seară era Nicolae Stanciu, însă se pare că mijlocașul în vârstă de 29 de ani a venit cu anumite probleme fizice de la Wuhan și nu va fi titular în meciul cu Finlanda.
România va întâlni Finlanda, vineri (ora 21:45), pe Stadionul Olimpic din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc luni, 26 septembrie (ora 21:45), pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti. Echipa naţională de fotbal a României ocupă ultima poziţie în Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu trei puncte în clasament, fiind devansată de Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina.
CÂTE PUNCTE FACE ROMÂNIA ÎN MECIURILE CU FINLANDA ȘI BOSNIA?
Fotbal
Edi Iordănescu va avea o clauză fermă în noul contract cu FRF! "Nu poate să fie totul roz"
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea o federație după modelul unguresc! Strategia care ar ridica naționala României
ACUM 15 ORE