Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Se simte mai bine Mbappe la naționala Franței decât la PSG? "Aici am mai multă libertate"

Alex Masgras

Publicat 24/09/2022 la 14:36 GMT+3

Kylian Mbappe a fost unul dintre marcatorii Franței în victoria cu Austria din Nations League, scor 2-0. Starul lui PSG a declarat la finalul partidei de pe Stade de France că are mai multă libertate la națională decât la echipa de club, dar nu a picat în capcana jurnaliștilor francezi, care l-au întrebat unde se simte mai bine.

Kylian Mbappé (France), buteur contre l'Autriche

Credit imagine: Getty Images

Mbappe a deschis scorul în victoria Franței cu 2-0 în fața Austriei din grupele Nations League, Olivier Giroud fiind cel care a stabilit scorul final de la Paris.
La finalul partidei de pe Stade de France, Kylian Mbappe a vorbit despre rolurile diferite pe care le are la echipa națională și echipa de club. În echipa lui Didier Deschamps, Mbappe susține că are mai multă libertate:
"Ce îmi cer aici e diferit. Am mai multă libertate decât la PSG. Antrenorul știe că are un număr 9, așa cum este Olivier Giroud, așa că eu mă pot mișca mai mult. La Paris e diferit, acolo mi se cere să joc pivot", a spus Mbappe la finalul partidei, după care a fost întrebat dacă se simte mai bine la națională. Atacantul de 23 de ani a răspuns zâmbind: "Mă simt bine peste tot".
Citește și:

Franța joacă duminică ultimul meci din grupe, în Danemarca

Fără șanse de a termina grupa pe primul loc încă dinaintea partidei cu Austria, Franța se află în acest pe locul 3, cu 5 puncte adunate în primele 5 partide.
În ultimul meci dinaintea Cupei Mondiale din Qatar, campionii din 2018 vor juca în deplasare, contra Danemarcei, echipă care se află în acest moment pe locul secund, la un singur punct în spatele Croației, liderul grupei.
În celălalt meci al grupei, Austria va primi vizita Croației. Dacă oaspeții vor juca la victorie pentru a își asigura prima poziție a grupei, gazdele trebuie să învingă și să spere la o mână de ajutor din partea Danemarcei cu Franța, pentru ca echipa lui Ralf Rangnick să nu retrogradeze în Liga B din Nations League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo