Desființarea prematură a Super Ligii i-a dat planurile peste cap lui Florentino Perez. Președintele lui Real Madrid spera să obțină venituri uriașe de pe urma competiției respective, pentru ca apoi să aducă pe Santiago Bernabeu jucători de top, precum Erling Haaland și Kylian Mbappe.
La scurt timp după ce proiectul celor 12 cluburi de top din Europa a picat, Perez a declarat că nu vor exista transferuri răsunătoare în următoarea perioadă de mercato, din cauza limitelor financiare generate de pandemie și de lipsa Super Ligii:
"În general, nu vor exista transferuri importante în această vară. Când banii nu circulă de la cluburile bogate la cele sărace, toată lumea suferă. Este imposibil pentru Real și celelalte echipe să cumpere jucători precum Mbappe și Haaland, fără Super Ligă.", a spus recent Florentino Perez, pentru El Larguero.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Anunțul răsunător al lui Mino Raiola: "Real Madrid are bani să-l cumpere pe Haaland în vară"

Contrar declarației conducătorului de pe Bernabeu, Mino Raiola, agentul lui Haaland, a asigurat că Real Madrid deține fondurile necesare pentru a realiza transferul atacantului Borussiei Dortmund încă din această vară, în schimbul sumei de 154 milioane de lire (177 milioane de euro).
"Real Madrid își permite transferul lui Erling Haaland. Clubul are banii necesari pentru a-l cumpăra", a spus Mino Raiola, pentru cotidianul As.
Pe lângă suma de transfer astronomică, cluburile interesate de Haaland vor trebui să acopere și salariul său uriaș, de 30 milioane de lire/an, potrivit ultimelor informații din presa internațională.

"Haaland la Barcelona?". Răspunsul lui Mino Raiola

În ciuda zvonurilor legate de transferul lui Haaland în această vară, oficiaii Borussiei Dortmund au anunțat în mai multe rânduri că vor să-l păstreze pe norvegian cel puțin încă un sezon. De amintit că Haaland are o clauză de 75 milioane de euro care poate fi activată în vara anului 2022 de orice echipă interesată.
"Oficialii Borussiei Dortmund au vorbit foarte serios când ne-au spus că nu îl vând pe Haaland. Să vedem ce interes va exista până la 1 septembrie. Eu am o altă viziune: dacă va veni o ofertă bună și toată lumea va fi mulțumită, atunci o voi pune pe masă.", a mai spus Mino Raiola.
Întrebat despre posibilitatea ca Haaland să ajungă în cele din urmă în Spania, însă nu la Real, ci la marea rivală Barcelona, Raiola a răspuns:
"Este complicat, dar nu imposibil. Asta e treaba conducătorilor clubului... Haaland reprezintă o oportunitate. O accepți sau nu? Asta e marea întrebare", a încheiat impresarul lui Haaland.
În afară de Real Madrid și Barcelona, Haaland mai este "vânat" de 3 giganți din Premier League: Manchester City, Manchester United și Chelsea.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59