Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid - Barcelona 1-0. Echipa lui Simeone se înscrie oficial în cursa pentru titlu

Vlad Dumitrescu

Actualizat 21/11/2020 la 23:58 GMT+2

Atletico Madrid a învins-o pe Barcelona cu 1-0 pe Wanda Metropolitano grație golului marcat de Carrasco.

Atletico de Madrid - Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Barcelona, cu adolescentul Pedri titular și cu Lionel Messi în rolul de vârf împins a început mai bine meciul de pe Wanda Metropolitano, însă după primele 10 minute, echipa lui Diego Simeone a restabilit echilibrul pe teren, forțându-l pe Ter Stegen să aibă o intervenție decisivă.
La scurt timp Messi a încercat să-l lobeze pe Oblak dar mingea argetinianului s-a dus puțin peste poartă. Meciul a avut un ritm excelent, ambele echipe având ocazii, dar Atletico Madrid a părut să fie constant echipa mai bună.
Intensitatea a scăzut în a doua parte a reprizei dar acest lucru a fost pe placul lui Atletico. Echipa lui Simeone a deschis scorul în al treilea minut de prelungire al primei reprize. Correa i-a oferit o pasă filtrantă perfectă lui Carrasco, cel care s-a strecurat printre fundașii adverși, însă drumul era lung până la poartă. Totuși Ter Stegen i-a ușurat misiunea printr-o ieșire hazardată iar Carrasco a deschis scorul fără probleme.

Atletico Madrid - Barcelona 1-0. Echipa lui Simeone, candidată serioasă la titlu

Barcelona nu a impresionat nici în repriza a doua și deși echipa lui Ronald Koeman a avut parte bună a posesiei, nu a părut în niciun moment că poate schimba soarta celor trei puncte.
Mai mult, veștile proaste continuă pentru Koeman după ce Gerard Pique s-a accidentat grav în a doua parte a meciului. Correa a căzut cu toată greutatea pe piciorul spaniolului iar acesta a ieșit ulterior de pe teren în lacrimi, indicând cel mai probabil o absență pe termen lung.
Așdar, Diego Simeone obține prima sa victorie în La Liga împotriva Barcelonei și demonstrează astfel că Atletico este cu adevărat o candidată serioasă la titlu în acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo