Barcelona, cu adolescentul Pedri titular și cu Lionel Messi în rolul de vârf împins a început mai bine meciul de pe Wanda Metropolitano, însă după primele 10 minute, echipa lui Diego Simeone a restabilit echilibrul pe teren, forțându-l pe Ter Stegen să aibă o intervenție decisivă.

La scurt timp Messi a încercat să-l lobeze pe Oblak dar mingea argetinianului s-a dus puțin peste poartă. Meciul a avut un ritm excelent, ambele echipe având ocazii, dar Atletico Madrid a părut să fie constant echipa mai bună.

Liga
Coșmar fără sfârșit pentru Eden Hazard! Cât va lipsi belgianul după ultima accidentare
ACUM 13 ORE

Intensitatea a scăzut în a doua parte a reprizei dar acest lucru a fost pe placul lui Atletico. Echipa lui Simeone a deschis scorul în al treilea minut de prelungire al primei reprize. Correa i-a oferit o pasă filtrantă perfectă lui Carrasco, cel care s-a strecurat printre fundașii adverși, însă drumul era lung până la poartă. Totuși Ter Stegen i-a ușurat misiunea printr-o ieșire hazardată iar Carrasco a deschis scorul fără probleme.

Atletico Madrid - Barcelona 1-0. Echipa lui Simeone, candidată serioasă la titlu

Barcelona nu a impresionat nici în repriza a doua și deși echipa lui Ronald Koeman a avut parte bună a posesiei, nu a părut în niciun moment că poate schimba soarta celor trei puncte.

Mai mult, veștile proaste continuă pentru Koeman după ce Gerard Pique s-a accidentat grav în a doua parte a meciului. Correa a căzut cu toată greutatea pe piciorul spaniolului iar acesta a ieșit ulterior de pe teren în lacrimi, indicând cel mai probabil o absență pe termen lung.

Așdar, Diego Simeone obține prima sa victorie în La Liga împotriva Barcelonei și demonstrează astfel că Atletico este cu adevărat o candidată serioasă la titlu în acest sezon.

Liga
Messi și Griezmann se înțeleg tot mai bine! Statisticile din meciul cu Osasuna sunt relevante
ACUM 17 ORE
Liga
Messi, aproape să reproducă golul celebru înscris de Maradona cu "Mâna lui Dumnezeu"
IERI LA 18:14