Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barca nu vrea să-l piardă pe Messi la vară. Cum arată contractul pregătit pentru Balonul de Aur

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/12/2019 la 15:32 GMT+2

Leo Messi mai are contract cu Barcelona până în 2021. Oficialii catalanilor i-au propus deja superstarului argentinean să rămână pe viață pe Camp Nou, dar s-au lovit de refuzul acestuia. Prelungirea contractului până în 2023 este următoarea soluție pentru continuarea colaborării dintre Barca și omul numărul 1 de pe Camp Nou.

messi 2023

Credit imagine: Getty Images

Într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo, președintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, i-a spus tatălui lui Leo Messi, Jorge, că va avea o discuție cu fiul său în legătură cu prelungirea contractului pe încă 2 ani. Momentan, căpitanul Barcei se află în Argentina alături de familie, în vacanța de Crăciun.
"Leo Messi va juca pentru Barcelona încă doi, trei, patru sau cinci ani. Nu am niciun dubiu legat de această situație. Toți cei de la club își doresc ca el să rămână aici. Messi va avea ultimul cuvânt de spus, evident. Este decizia lui când va pleca sau se va retrage din fotbal. Dar, cum a spus chiar el în urmă cu câteva săptămâni, cel mai probabil își va încheia cariera la Barcelona.", a spus Bartomeu.
messi 2023

Messi ar putea pleca vara viitoare

Contractul lui Messi expiră în 2021, dar fotbalistul de 32 de ani ar putea pleca gratuit de pe Camp Nou chiar vara viitoare, conform ultimei clauze instalate. Mandatul lui Bartomeu la conducerea campioanei Spaniei se încheie tot în 2021, dar președintele i-a asigurat deja pe suporterii catalani că va fi alături de club în continuare.
Messi se află pe Camp Nou din 2002, de când a fost adus la academia catalanilor de la Newell's Old Boys. Argentinianul a debutat pentru echipa mare a Barcei în urmă cu 14 ani, timp în care a reușit 617 goluri și 251 de pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo