Semnele nu erau chiar bune - Barcelona mergea la Vigo, acolo unde are în palmares trei egaluri și trei înfrângeri în ultimele șase sezoane. Nici vremea nu era de partea catalanilor, ploaia și vântul parcă completând un tablou sumbru pentru echipa lui Ronald Koeman.

Cu toate acestea, Barcelona a început excelent meciul, prin atacuri pline de dinamism și fluiditate care s-au concretizat într-un final în minutul 12 atunci când adolescentul Ansu Fati, titular pentru al doilea meci la rând, a marcat după o pasă excelentă a ”fiului risipitor” Philippe Coutinho.

Liga
"Echipa mea arată ca Barca? Nu, nu vreau așa ceva!". Catalanii, făcuți "K.O." de un antrenor renumit
ACUM 2 ORE

Ansu Fati continuă astfel forma excelentă după ce în meciul cu Villareal a reușit o dublă și o pasă de gol. Pare că spaniolul nu este viitorul clubului, ci prezentul. Finalul primei reprize a adus însă vești proaste pentru catalani: Lenglet a primit al doilea galben pentru o mână în fața lui Denis.

Celta - Barcelona 0-3. În sfârșit, victorie

Repriza a doua a continuat cu dominarea Barcelonei iar la doar 10 minute de la reluarea meciului, catalanii, cu un om în minus, și-au dublat avantajul. Cine altcineva - Messi. Argentinianul a driblat doi fundași fără probleme și a trimis un șut excelent, care a fost însă deviat, însă fix cât trebuie pentru ca mingea să ajungă în plasa porții.

Meciul și-a pierdut din spectaculozitate în a doua parte și în multe momente părea că toată lumea ar fi fericită dacă arbitrul ar fluera finalul pentru a scăpa de vremea capricioasă.

Liga
Reacția neașteptată a lui Zidane, după ce Benzema i-a spus lui Mendy să nu-i mai paseze lui Vinicius
ACUM 2 ORE
Liga
Karim Benzema și-a cerut scuze în fața lui Vinicius, după episodul de la pauza meciului cu Gladbach
ACUM 11 ORE