Semnele nu erau chiar bune - Barcelona mergea la Vigo, acolo unde are în palmares trei egaluri și trei înfrângeri în ultimele șase sezoane. Nici vremea nu era de partea catalanilor, ploaia și vântul parcă completând un tablou sumbru pentru echipa lui Ronald Koeman.
Cu toate acestea, Barcelona a început excelent meciul, prin atacuri pline de dinamism și fluiditate care s-au concretizat într-un final în minutul 12 atunci când adolescentul Ansu Fati, titular pentru al doilea meci la rând, a marcat după o pasă excelentă a ”fiului risipitor” Philippe Coutinho.
Ansu Fati continuă astfel forma excelentă după ce în meciul cu Villareal a reușit o dublă și o pasă de gol. Pare că spaniolul nu este viitorul clubului, ci prezentul. Finalul primei reprize a adus însă vești proaste pentru catalani: Lenglet a primit al doilea galben pentru o mână în fața lui Denis.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Celta - Barcelona 0-3. În sfârșit, victorie

Repriza a doua a continuat cu dominarea Barcelonei iar la doar 10 minute de la reluarea meciului, catalanii, cu un om în minus, și-au dublat avantajul. Cine altcineva - Messi. Argentinianul a driblat doi fundași fără probleme și a trimis un șut excelent, care a fost însă deviat, însă fix cât trebuie pentru ca mingea să ajungă în plasa porții.
Meciul și-a pierdut din spectaculozitate în a doua parte și în multe momente părea că toată lumea ar fi fericită dacă arbitrul ar fluera finalul pentru a scăpa de vremea capricioasă.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59