UPDATE/ Mouctar Diakhaby le-a cerut coechipierilor să revină pe teren
Valencia a anunțat, prin intermediul contului oficial de Twitter, că Mouctar Diakhaby a fost cel care le-a solicitat coechipierilor săi să reia partida de la Cadiz.
"Suntem cu toții alături de tine, Mouctar!", a fost mesajul postat de clubul iberic.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Știrea inițială
O situație ieșită din comun s-a petrecut la partida dintre Cadiz și Valencia, din etapa a 29-a din La Liga.
La socrul de 1-1, în minutul 30, Juan Cala (Cadiz) și Mouctar Diakhaby (Valencia) au avut un schimb de replici, iar fundașul francez a avut o reacție violentă, acuzând că i s-au adresat insulte rasiste. Jucătorul Valenciei s-a îndreptat către marginea terenului și a fost urmat de coechipierii săi, iar meciul a fost întrerupt. Nedumeriți, fotbaliștii gazdelor s-au dus și ei la vestiare.

Cadiz-Valencia s-a reluat, dar Mouctar Diakhaby nu s-a mai întors pe teren

După aproximativ 20 minute, partida de la Cadiz s-a reluat, dar Mouctar Diakhaby nu a mai revenit de la vestiare, fiind înlocuit cu Guillamon. În schimb, Juan Cala a continuat să jaoce.
Meciul dintre Cadiz și Valencia are o importanță mult mai mare pentru gazde, care în cazul unui rezultat negativ ar putea intra în hora retrogradării. Cadiz era pe locul 15 înaintea acestei etape, cu 28 de puncte, cu numai 4 mai mult decât Huesca, prima echipă sub linia retrogradării. Valencia este ceva mai liniștită din acest punct de vedere, "liliecii" fiind pe locul 12, cu 32 de puncte.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59