Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cadiz-Valencia, întrerupt din cauza insultelor rasiste! Oaspeții au ieșit de pe teren

Nicu Savin

Actualizat 04/04/2021 la 21:09 GMT+3

Cadiz-Valencia a fost întrerupt în minutul 30, după ce jucătorii oaspeților au părăsit terenul, acuzând că unui jucător i-au fost adresate cuvinte rasiste.

Mouctar Diakhaby

Credit imagine: Twitter

UPDATE/ Mouctar Diakhaby le-a cerut coechipierilor să revină pe teren
Valencia a anunțat, prin intermediul contului oficial de Twitter, că Mouctar Diakhaby a fost cel care le-a solicitat coechipierilor săi să reia partida de la Cadiz.
"Suntem cu toții alături de tine, Mouctar!", a fost mesajul postat de clubul iberic.
Știrea inițială
O situație ieșită din comun s-a petrecut la partida dintre Cadiz și Valencia, din etapa a 29-a din La Liga.
La socrul de 1-1, în minutul 30, Juan Cala (Cadiz) și Mouctar Diakhaby (Valencia) au avut un schimb de replici, iar fundașul francez a avut o reacție violentă, acuzând că i s-au adresat insulte rasiste. Jucătorul Valenciei s-a îndreptat către marginea terenului și a fost urmat de coechipierii săi, iar meciul a fost întrerupt. Nedumeriți, fotbaliștii gazdelor s-au dus și ei la vestiare.

Cadiz-Valencia s-a reluat, dar Mouctar Diakhaby nu s-a mai întors pe teren

După aproximativ 20 minute, partida de la Cadiz s-a reluat, dar Mouctar Diakhaby nu a mai revenit de la vestiare, fiind înlocuit cu Guillamon. În schimb, Juan Cala a continuat să jaoce.
Meciul dintre Cadiz și Valencia are o importanță mult mai mare pentru gazde, care în cazul unui rezultat negativ ar putea intra în hora retrogradării. Cadiz era pe locul 15 înaintea acestei etape, cu 28 de puncte, cu numai 4 mai mult decât Huesca, prima echipă sub linia retrogradării. Valencia este ceva mai liniștită din acest punct de vedere, "liliecii" fiind pe locul 12, cu 32 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo