Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cavani pleacă de la PSG. Francezii au aflat cu cine va semna în iarnă şi ce salariu va avea

Cristian Mihală

Actualizat 18/10/2019 la 11:49 GMT+3

Edinson Cavani (32 de ani) va pleca de la PSG în vară, anunță jurnaliștii de la Le10Sport. Atacantul și-ar fi dat deja acordul să plece din capitala Franței, unde nu are parte de cele mai bune momente, și ar urma să evolueze pentru Atletico Madrid

PSG - Tuchel : "Cavani est important dans notre vestiaire"

Credit imagine: Perform

Mutarea se va face fără sumă de transfer, pentru că înțelegerea dintre Cavani și PSG se termină în vara lui 2020, iar fotbalistul poate semna cu orice club începând din iarnă.

Salariu impresionant pentru Cavani la Atletico Madrid

Din acest motiv, se pare că madrilenii sunt gata să îi ofere un salariu foarte mare, de 15 milioane de euro. Cavani are parte de o accidentare destul de serioasă și nu a jucat foarte mult de la începutul sezonului. Până în acest moment, el nu a evoluat decât în 4 partide pentru PSG, 3 în campionatul Franței, reușind două goluri.
Transferat de echipa din Paris în 2013, de la Napoli, pentru 64,5 milioane de euro, Cavani s-ar afla, dacă ipoteza se confirmă, la prima experiență în Spania. El a mai evoluat în Serie A, la Palermo, și în campionatul din țara natală, în Uruguay, la Danubio FC.
40 de milioane de euro este cota lui Cavani potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo