eZinedine Zidane a vorbit în conferința de presă de dinainte de El Clasico care va avea loc miercuri seară de la ora 21.00. Partida a fost amânată din cauza situație din Catalunya. Zidane nu a dorit să vorbească de această situație și nici de amenințările separatiștilor că meciul de miercuri va fi blocat.
Indiferent ce se va întâmpla, mă voi bucura de El Clasico. Știm cu cine vom juca, o echipă foarte bună, știm ce jucător trebuie să blocăm și anume Messi, dar avem și noi armele noastre. Solidaritatea este importantă, să jucăm împreună, cu energie și dorință. Ne antrenăm bine și este important să fim pregătiți 100% și suntem.
Nu trebuie să explic eu despre situația din Catalunya. Nu sunt aici pentru asta. Treaba mea este să mă gândesc la ce se întâmplă pe gazon, mă interesează doar fotbalul. Nu sunt îngrijorat pentru El Clasico, îmi aduc aminte de când jucam. Trăiești pentru aceste meciuri.
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM 30 MINUTE
Nu știu dacă Madrid dă ce are mai bun pe Camp Nou, trebuie să prezinți cea mai bună versiune. La fel e și cazul Barcelonei. Nu cred că e un tip de meci pe Bernabeu și un altul pe Camp Nou. Bale este alături de noi, se antrenează bine, este un jucător important și va fi pregătit de meci ca oricine va fi pregătit
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 3 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31