Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Declarațiile lui Zidane înainte de El Clasico: "Trebuie să-l blocăm pe Messi"

Sebastian Ujica

Actualizat 17/12/2019 la 12:09 GMT+2

Real Madrid și Barcelona sunt la egalitate în clasamentul din La Liga înaintea meciului direct.

Zinedine Zidane

Credit imagine: Eurosport

eZinedine Zidane a vorbit în conferința de presă de dinainte de El Clasico care va avea loc miercuri seară de la ora 21.00. Partida a fost amânată din cauza situație din Catalunya. Zidane nu a dorit să vorbească de această situație și nici de amenințările separatiștilor că meciul de miercuri va fi blocat.
Indiferent ce se va întâmpla, mă voi bucura de El Clasico. Știm cu cine vom juca, o echipă foarte bună, știm ce jucător trebuie să blocăm și anume Messi, dar avem și noi armele noastre. Solidaritatea este importantă, să jucăm împreună, cu energie și dorință. Ne antrenăm bine și este important să fim pregătiți 100% și suntem.
Nu trebuie să explic eu despre situația din Catalunya. Nu sunt aici pentru asta. Treaba mea este să mă gândesc la ce se întâmplă pe gazon, mă interesează doar fotbalul. Nu sunt îngrijorat pentru El Clasico, îmi aduc aminte de când jucam. Trăiești pentru aceste meciuri.
Nu știu dacă Madrid dă ce are mai bun pe Camp Nou, trebuie să prezinți cea mai bună versiune. La fel e și cazul Barcelonei. Nu cred că e un tip de meci pe Bernabeu și un altul pe Camp Nou. Bale este alături de noi, se antrenează bine, este un jucător important și va fi pregătit de meci ca oricine va fi pregătit
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo