Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dorit intens de Real Madrid, Camavinga negociază prelungirea contractului cu Rennes

Cosmin Cioboata

Actualizat 28/01/2021 la 19:26 GMT+2

Eduardo Camavinga (18 ani), mijlocașul dorit intens de Real Madrid, a dezvăluit că negociază prelungirea contractului cu Rennes, actuala sa echipă. Jucătorul francez, cotat la 60 de milioane de euro, pare dornic să continue la formația din Ligue 1, în ciuda interesului venit din partea campioanei Spaniei.

Real Madrid a avut pierderi uriașe în ultimul an

Credit imagine: Getty Images

Eduardo Camavinga este una dintre principalele ținte ale Realului pentru viitoarele campanii de transferuri, alături de Kylian Mbappe și Erling Haaland. "Galacticii" își doresc să-și formeze o echipă aproape perfectă, iar mijlocașul lui Rennes ar reprezenta o piesă extrem de importantă din "puzzle-ul" gândit de Zinedine Zidane.
"Zizou" a rămas impresionat de calitățile conaționalului său și și-ar dori să-l aducă pe Santiago Bernabeu cât mai repede. Cu toate acestea, misiunea Realului nu se anunță deloc ușoară.
În primul rând, campioana Spaniei trebuie să-l convingă pe Camavinga să plece de la Rennes, echipa care l-a crescut începând de la 9 ani.
Eduardo Camavinga #10 of Stade Rennais FC looks on during the UEFA Champions League Group E stage match between Stade Rennais and FC Krasnodar at Roazhon Park on October 20, 2020

Dorit intens de Real Madrid, Camavinga negociază prelungirea contractului cu Rennes

Deja a devenit o obișnuință ca Eduardo Camavinga să fie întrebat la conferința de presă despre viitorul său la Rennes, ținând cont de interesul manifestat de Real.
Același lucru s-a întâmplat și la ultima apaiție în fața presei, de dinaintea meciului cu Marseille. Întrebat despre posibilitatea prelungirii contractului care expiră în 2022, Camavinga a oferit un răspuns scurt și la obiect, care cu siguranță le va displăcea oficialilor Realului:
"Da, există negocieri și întâlniri în care vorbim despre prelungirea contractului. Vom vedea dacă se va realiza. La ora actuală, sunt concentrat 100% pe echipa mea. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor", a spus Eduardo Camavinga, la conferința de presă.
Promovat în 2019 la prima echipă a lui Rennes, Camavinga a impresionat în linia mediană a formației din Ligue 1. Per total, mijlocașul de 18 ani a adunat 66 de apariții, reușind să înscrie și 2 goluri, chiar dacă rolul său este mai mult defensiv.
Camavinga a bifat anul trecut și primele sale 2 selecții la naționala Franței, reușind să marcheze un gol în meciul amical cu Ucraina.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo