Eduardo Camavinga este una dintre principalele ținte ale Realului pentru viitoarele campanii de transferuri, alături de Kylian Mbappe și Erling Haaland. "Galacticii" își doresc să-și formeze o echipă aproape perfectă, iar mijlocașul lui Rennes ar reprezenta o piesă extrem de importantă din "puzzle-ul" gândit de Zinedine Zidane.
"Zizou" a rămas impresionat de calitățile conaționalului său și și-ar dori să-l aducă pe Santiago Bernabeu cât mai repede. Cu toate acestea, misiunea Realului nu se anunță deloc ușoară.
În primul rând, campioana Spaniei trebuie să-l convingă pe Camavinga să plece de la Rennes, echipa care l-a crescut începând de la 9 ani.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
https://i.eurosport.com/2020/11/20/2940191.jpg

Dorit intens de Real Madrid, Camavinga negociază prelungirea contractului cu Rennes

Deja a devenit o obișnuință ca Eduardo Camavinga să fie întrebat la conferința de presă despre viitorul său la Rennes, ținând cont de interesul manifestat de Real.
Același lucru s-a întâmplat și la ultima apaiție în fața presei, de dinaintea meciului cu Marseille. Întrebat despre posibilitatea prelungirii contractului care expiră în 2022, Camavinga a oferit un răspuns scurt și la obiect, care cu siguranță le va displăcea oficialilor Realului:
"Da, există negocieri și întâlniri în care vorbim despre prelungirea contractului. Vom vedea dacă se va realiza. La ora actuală, sunt concentrat 100% pe echipa mea. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor", a spus Eduardo Camavinga, la conferința de presă.
Promovat în 2019 la prima echipă a lui Rennes, Camavinga a impresionat în linia mediană a formației din Ligue 1. Per total, mijlocașul de 18 ani a adunat 66 de apariții, reușind să înscrie și 2 goluri, chiar dacă rolul său este mai mult defensiv.
Camavinga a bifat anul trecut și primele sale 2 selecții la naționala Franței, reușind să marcheze un gol în meciul amical cu Ucraina.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59