Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Efectul coronavirus | Paul Pogba poate ajunge la Real Madrid pentru o sumă de transfer low cost

Ion Alexandru

Publicat 03/05/2020 la 10:31 GMT+3

Cotidianul britanic "Mirror" scrie astăzi că Manchester United este gata să-l vândă pe Pogba la Real Madrid cu 70 de milioane. Mijlocașul francez este considerat un transfer esențial pentru viitorul madrilenilor. Zinedine Zidane vrea incă doi campioni mondiali în această vară.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid încearcă să dea o triplă lovitură pe piața transferurilor în plină criză provocată de pandemia de coronavirus. Florentino Perez a primit indicații clare din partea lui Zidane care vrea să facă o colonie de campioni mondiali pe Bernabeu.
Englezii de la "Mirror" sunt convinși că primul transfer va fi Paul Pogba. Francezul mai are un an de contract cu Manchester United și a avut un sezon foarte slab sub comanda lui Ole Gunnar Solskjear. Adus cu peste 100 de milioane de la Juventus, Pogba ar putea ajunge la Madrid pentru un preț de criză, 70 de milioane.
Toni Kroos și Luka Modric sunt jucătorii pe care Florentino Perez vrea să-i vândă pentru a putea obține banii necesari pentru transferul lui Pogba.
picture

Zinédine Zidane

Credit imagine: Getty Images

Trei campioni mondiali, visul lui Zidane

Celelalte două obiective ale lui Zinedine Sidane sunt KGolo Kante și Kylian Mbappe. Cei doi francezi vor costa sume amețitoare, dar Real Madrid este dornică de a reveni între cele mai bune echipe din Europa.
picture

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo