Real Madrid încearcă să dea o triplă lovitură pe piața transferurilor în plină criză provocată de pandemia de coronavirus. Florentino Perez a primit indicații clare din partea lui Zidane care vrea să facă o colonie de campioni mondiali pe Bernabeu.
Englezii de la "Mirror" sunt convinși că primul transfer va fi Paul Pogba. Francezul mai are un an de contract cu Manchester United și a avut un sezon foarte slab sub comanda lui Ole Gunnar Solskjear. Adus cu peste 100 de milioane de la Juventus, Pogba ar putea ajunge la Madrid pentru un preț de criză, 70 de milioane.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29
Toni Kroos și Luka Modric sunt jucătorii pe care Florentino Perez vrea să-i vândă pentru a putea obține banii necesari pentru transferul lui Pogba.

Zinédine Zidane

Credit imagine: Getty Images

Trei campioni mondiali, visul lui Zidane

Celelalte două obiective ale lui Zinedine Sidane sunt KGolo Kante și Kylian Mbappe. Cei doi francezi vor costa sume amețitoare, dar Real Madrid este dornică de a reveni între cele mai bune echipe din Europa.

E Talks - Care este cel mai bun atacant din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Competiție serioasă pentru Real în cursa pentru transferul lui Mbappe! Ce forță din Anglia îl vrea
24/09/2021 LA 17:41
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13