Costa a celebrat golul egalizator în remiza reușită de Atletico Madrid cu Athletic Bilbao prin a ridica deasupra capului un tricou cu numărul și numele lui Torrecilla. Ea s-a operat, cu succes, pentru a-și scoate o tumoare pe creier. Căpitanul celor de la Bilbao, Iker Muniani, deschisese scorul în miunutul 37 pentru ca Diego Costa să egaleze doar două minute mai târziu.
Acesta a fost primul meci jucat de Atletico Madrid după ce a eliminat-o pe Liverpool din Champions League chiar pe Anfield, pe 11 martie. Echipa lui Diego Simeone rămâne astfel pe locul șase în clasament însă este acum la egalitate de puncte cu Real Sociedad, care ocupă poziția a patra, ultimul loc care duce în Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832865.png
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În primul lor meci de când s-a reluat La Liga după ce a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, Atletico nu a putut obține cele trei puncte, fiind opriți mai ales de portarul lui Bilbao, Unai Simon, care a intervenit decisiv spre final de meci la un șut al lui Santiago Arias.
Atletico urmează să joace cu Osasuna miercuri de la 23:00. Bilbao, care va juca cu liderul Barcelona în deplasare pe 23 iunie și apoi acasă cu ocupanta locului secund, Real Madrid, rămâne pe locul 10.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59