Barcelona s-a deplasat sâmbătă seara la Madrid pentru a disputa derby-ul cu Atletico Madrid pe Wanda Metropolitano. După un început slab de sezon, echipa pregătită de Ronald Koeman căuta să-și regăsească forma cu un rezultat mare într-un meci cheie.

Totuși, nimic nu pare să meargă conform planului pentru catalani în acest sezon iar în meciul cu Atletico Ronaldo Koeman a primit o nouă lovitură după accidentarea horror suferită de Gerard Pique, una dintre piesele de bază ale olandezului.

Liga
Barcelona a ajuns la un acord cu jucătorii pentru reducerea salariilor! Suma uriașă economisită
ACUM 19 ORE
https://i.eurosport.com/2020/11/21/2941063.png

Atletico Madrid - Barcelona. Pique a ieșit în lacrimi de pe teren

În minutul 60 al meciului de la Madrid, Correa a picat cu toată greutatea pe piciorul lui Pique iar spaniolul a resimțit imediat efectele. Fundașul central al Barcelonei a fost în mare durere și a părăsit ulterior terenul în lacrimi.

Având în vedere situația de la Barcelona, o accidentare a lui Pique era ultimul lucru de care antrenorul Ronald Koeman avea nevoie. Accidentarea pare una gravă la prima vedere, însă rămâne de văzut care vor fi concluziile medicilor. Poate fi considerat un semn bun faptul că spaniolul a reușit să iasă, într-un final, pe picioare de pe teren.

Liga
Criza de la Barcelona | Abaterea de la filozofia implementată de Johan Cruyff și lipsa de viziune
IERI LA 10:21
Liga
Camp Nou, redenumit în cinstea lui Messi! Propunerea inedită a unui candidat la președinția Barcei
IERI LA 18:53