Ronald Koeman a fost suspendat 2 etape după cartonașul roșu primit în partida pierdută de Barcelona contra Granadei. Astfel, olandezul nu va putea fi pe bancă nici cu Valencia și nici la derby-ul cu Atletico Madrid, care ar putea fi decisiv în lupta pentru titlu din La Liga.
Mundo Deportivo scrie că Ronald Koeman va călători totuși cu echipa la Valencia în acest week-end și va urmări partida din tribunele stadionului Mestalla.

Ronald Koeman, suspendat 2 etape după eliminarea cu Granada

Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Inițial, Koeman a declarat că nu i-a adresat cuvinte urâte celui de-al 4-lea oficial al partidei cu Granada și catalanii sperau că olandezul va primi numai o etapă de suspendare. Astfel, acesta ar fi fost pe bancă la meciul cu Atletico Madrid.
Presa iberică a dat publicității ceea ce a notat arbitrul în raport, iar cuvintele folosite de Koeman la adresa celui de-al 4-lea oficial nu erau extrem de jignitoare. În aceste condiții, sancțiunea dictată de comisia Ligii Spaniole împotriva lui Koeman este una dură, dar e posibil ca aceasta să fi fost luată și datorită unor alte dovezi. În plus, Koeman a mai avut câteva ieșiri nervoase la adresa arbitrilor în acest sezon, astfel că cei care l-au judecat au cu siguranță acoperire în decizia luată.
Barcelona era la mâna ei înaintea meciului cu Granada de ieri, dar înfrângerea surprinzătoare a catalanilor diminuează considerabil șansele la titlu. Atât Real Madrid, cât și Atletico Madrid sunt mai bine poziționate acum în lupta pentru trofeu, când mai sunt de jucat doar 5 etape din actuala stagiune.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Liga
6 fotbaliști pe care Ronald Koeman i-a făcut mai buni la Barcelona
10/10/2021 LA 05:28
Liga
Koeman a dezvăluit cel mai greu moment de când a ajuns la Barcelona! Cum a comentat posibila plecare
01/10/2021 LA 11:59