Potrivit Marca, cele două părți s-au înțeles în privința termenilor incluși în noua înțelegere, urmând ca Messi să semneze în următoarea perioadă. Dacă discuțiile se vor încheia cu bine, căpitanul catalanilor va evolua pe Camp Nou până în 2023.
Jurnaliștii spanioli susțin că Josep Maria Bartomeu, președintele Barcelonei, și Jorge Messi, tatăl starului argentinian, au început negocierile în vederea noului contract, iar ambele părți au fost bucuroase cu termenii propuși. Oficialii catalani își doresc prelungirea înțelegerii pe încă 2 sezoane, urmând să primească același salariu, estimat la 7 milioane de euro/lună (84 de milioane/an).
De asemenea, căpitanul de pe Camp Nou va avea în continuare posibilitatea activării clauzei speciale: întreruperea contractului cu Barca la finalul oricărui sezon.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Contractul inițial al lui Messi expiră în vara anului viitor, iar oficialii Barcelonei vor să se asigure încă din această perioadă că numărul 1 de pe Camp Nou va evolua în tricoul "blaugrana" până în 2023.

La Liga | Leo Messi a câștigat 34 de trofee alături de Barcelona

Crescut la academia "La Masia", Leo Messi a debutat la prima echipă a Barcelonei în urmă cu 16 ani. De-a lungul perioadei impresionante petrecute pe Camp Nou, starul argentinian a marcat 629 de goluri, a oferit 269 de pase decisive și a cucerit 34 de trofee, printre care 10 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor. De asemenea, Leo Messi a primit de 6 ori Balonul de Aur, fiind jucătorul cu cele mai multe astfel de trofee câștigate.

Barcelona sau Real? Aceștia sunt adversarii în lupta pentru titlu din Spania

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59