Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Discursul lui Messi, după ce Barcelona a pierdut titlul în fața Realului: "Acesta este adevărul!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/07/2020 la 01:06 GMT+3

Real Madrid s-a impus în penultima etapă din La Liga, împotriva lui Villarreal, scor 2-1, și a cucerit titlul de campioană. Barcelona, echipa condusă din teren de Leo Messi, a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, cu Osasuna și va încheia sezonul pe locul 2, în spatele marii rivale.

Leo Messi, căpitanul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Jose a deschis scorul pe Camp Nou în minutul 15, cu un șut la colțul scurt, din interiorul careului. Leo Messi a restabilit egalitatea după o oră de joc, cu o execuție splendidă din lovitură liberă. În minutul 77, Osasuna a rămas în inferioritate numerică. Enric a văzut direct cartonașul roșu după un fault comis asupra lui Lenglet.
Osasuna a dat lovitura în minutul 90+4, după un contraatac fulgerător. Roberto Torres a reușit golul victoriei și i-a administrat Barcelonei prima înfrângere de pe Camp Nou, în sezonul curent din La Liga.

Reacția lui Messi, după ce Barcelona a pierdut titlul din La Liga în fața lui Real Madrid

La finalul meciului de pe Camp Nou, Messi a vorbit cu multă sinceritate despre tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă la Barcelona. În același timp, starul argentinian consideră că Real Madrid a muncit din greu pentru titlu:
"Adevărul este că nu trebuia să terminăm într-o asemenea manieră. Am fost o echipă slabă, care a pierdut intensitate, dorință și care și-a creat puține situații de gol. Anul trecut a fost mai bine. Cei de la Real Madrid s-au axat pe obiectivul lor și au muncit din greu ca să câștige titlul. Noi, jucătorii, trebuie să fim autocritici, să ne uităm la noi. Am avut multe puncte pe care nu trebuia să le pierdem. Am încercat să jucăm în această seară, dar n-am reușit.
E nevoie de puțin aer până la meciul din Champions League. Să ne gândim la tot ce n-a mers bine începând din ianuarie. Trebuie să o luăm de la capăt și să schimbăm multe. E logic să fie și supărare printre fani, au existat multe înfrângeri, iar lumea nu mai are răbdare.", a spus Leo Messi, după ce Barcelona a ratat titlul în fața rivalei Real Madrid.
Grație performanței din acest sezon, Real Madrid a cucerit cel de-al 34-lea trofeu din istorie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo