Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez, spre Serie A? La ce echipă ar putea ajunge vârful Barcelonei

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/08/2020 la 07:56 GMT+3

Luis Suarez va părăsi Barcelona în această vară iar Juventus se interesează de serviciile sale.

Luis Suarez, atacantul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

După ce a fost anunțat de Ronald Koeman că nu face parte din planurile sale, Luis Suarez, despre care ar fi interesată și PSG, s-a conformat și deja negociază cu conducerea clubului plecarea de pe Camp Nou.
Goal și jurnalistul italian Gianluca Di Marzio au confirmat că Suarez a fost oferit campioanei din Serie A după ce s-a decis plecarea sa la de la Barcelona. Juventus caută în acest moment un atacant după plecarea lui Gonzalo Higuain iar lui Andrea Pirlo îi surâde ideea sosirii uruguayanului la Torino.

Luis Suarez ar prefera să rămână la Barcelona

Luis Suarez, în vârstă de 33 de ani, nu a jucat niciodată în Serie A iar el a venit la Barcelona de la Liverpool în 2014 după ce prima oară a impresionat în Eredivisie cu Ajax.
”Există discuții privind anumite nume pe care președintele le-a dat, de schimbările care se vor face la echipă, dar nu mi-a spus nimeni că nu mai sunt dorit. Dacă aceasta este dorința clubului, să vină să îmi spună direct în față. Sunt la Barcelona de șase ani, cred că este mai bine să-mi spună dacă sunt printre cei care vor pleca. Vom vedea”, a declarat Suarez recent pentru El Pais.
”Vreau tot ce e mai bun pentru club iar planul meu este să continui aici, dar dacă ei consideră că pot fi înlocuit, nu este nicio problemă. Vreau să continui să contribui pe cât pot. Am simțit că fanii au fost alături de mine de la început iar asta îmi dă puterea să continui”, a afirmat uruguayanul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo