Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Memphis Depay este noul jucător al Barcelonei. Detaliile contractului

Vlad Dumitrescu

Publicat 19/06/2021 la 21:43 GMT+3

Memphis Depay este, începând de astăzi, jucătorul Barcelonei.

Depay

Credit imagine: Eurosport

”FC Barcelona și Memphis Depay au ajuns la un acord pentru ca jucătorul să se alăture clubului de îndată ce i se termină contractul cu Olympique Lyon. Depay va semna un contract valabil până la sfârșitul 2022/2023”, a anunțat clubul catalan.
’’Nu este un secret că aş vrea să fiu antrenat de Ronald Koeman’’, a afirmat Depay la conferinţa de presă dinaintea meciului dintre Olanda şi Austria, de la Euro 2020. Contractul olandezului cu Lyon expiră la 30 iunie.
Catalanii şi-au mai dorit un olandez în această vară, pe Georginio Wijnaldum, însă acesta din urmă a semnat cu PSG, după ce francezii au plusat pe partea financiară.
Relaţia sa bună cu Ronald Koeman, care l-a antrenat la naţională, a fost un factor decisiv pentru ca Depay să-şi dea acordul pentru a semna cu Barcelona.
În ceea ce priveşte evoluţia sa, olandezul a explicat că încearcă întotdeauna ’’să caute golul, dar fără a uita munca în echipă, deoarece este esenţial să funcţioneze pentru a reuşi să câştige jocurile’’.
Întrucât Van Nistelrooy face parte din staff-ul lui de Boer la naţionala Olandei, Depay a recunoscut că sfaturile fostului atacant de la Real Madrid și Manchester United, printre alte echipe, ’’sunt foarte importante pentru mine pentru a performa la maximum”.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo