Coutinho a fost cumpărat de Barcelona de la Liverpool în iarna anului 2018, în schimbul sumei astronomice de 145 milioane de euro, însă evoluțiile sale au fost sub așteptările conducerii de pe Camp Nou. Prin urmare, internaționalul sud-american a fost transferat sub formă de împrumut la Bayern Munchen vara trecută, pentru a prinde mai multe minute.
Bavarezii au achitat suma de 8,5 milioane de euro pentru împrumutul lui Coutinho, iar recent au refuzat să achite clauza de cumpărare definitivă: 120 milioane de euro.

Barcelona vrea să-l vândă pe Coutinho în Premier League, la Arsenal sau Newcastle

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Cei de la Barcelona s-au reorientat după anunțul lui Bayern și, potrivit Goal.com, i-au contactat pe oficialii lui Arsenal și Newcastle. Board-ul clubului de pe Camp Nou încearcă să obțină o sumă promițătoare de pe urma lui Coutinho, pe care s-o poată folosi într-un viitor transfer al lui Lautaro Martinez, jucătorul dorit intens de catalani.
În cazul în care cele două cluburi din Premier League vor refuza propunerea Barcelonei, oficialii formației "blaugrana" nu vor exclude un nou împrumut în următorul sezon.
Coutinho a bifat 34 de apariții pentru Bayern Munchen în sezonul recent încheiat în Germania, reușind să înscrie 9 goluri și să ofere 8 assist-uri. Internaționalul brazilian și-a trecut în palmares două trofee alături de clubul bavarez: titlul în Bundesliga și Cupa Germaniei.
Bayern se află și în cursa pentru trofeul UEFA Champions League. Formația lui Flick va disputa în august returul optimilor de finală, împotriva lui Chelsea. În tur, Bayern s-a impus cu 3-0 pe Stamford Bridge.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59