Real Madrid va juca cu Granada în această seară iar cu o victorie echipa lui Zidane va fi la doar două puncte de Atletico Madrid cu două etape rămase.
Însă antrenorul de 48 de ani, care a câștigat două titluri și trei trofee UEFA Champions League în patru sezoane, s-a hotărât deja să plece după ultimul meci din acest sezon, cel cu Villarreal de pe 23 mai, conform Daily Mail.
Zidane este dorit intens la Juventus iar aceasta pare să fie cea mai probabilă destinație, însă el ar putea ajunge și la naționala Franței dacă se va decide că este nevoie de o deschimbare după Campionatul European.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, va fi sub presiune să îl promoveze pe Raul pentru a-l înlocui pe Zidane. Spaniolul se ocupă acum de echipa de tineret a clubului, însă Perez ar putea apela și la Max Allegri.

ZIDANE A REFUZAT RECENT SĂ VORBEASCĂ DESPRE VIITORUL SĂU

S-a discutat mult în ultimele săptămâni despre faptul că Zidane ar putea să o părăsească pe Real la finalul sezonului, dar antrenorul de 48 de ani a oferit acelaşi răspuns la această întrebare: ’’Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc doar la cele trei jocuri rămase.’’, a spus el.
Real Madrid a reuşit, cumva, să rămâna în cursa pentru titlu, în ciuda faptului că a avut parte de nu mai puţin de 60 de accidentări în acest sezon, iar francezul îşi doreşte ca echipa sa să continue să lupte până la final: ’’Putem câştiga sau pierde La Liga. Cel mai important este să dăm totul la fiecare meci, iar noi am făcut asta. Sezonul este foarte lung şi există atât perioade bune, cât şi rele. Nu am de gând să spun că a fost un sezon slab.’’, a remarcat Zidane.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59