Javier Tebas, președintele La Liga, a intrat într-un adevărat război al declarațiilor cu Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, privind folosirea VAR în Spania dar și despre posibilitatea formării unei Superligi Europene.
Perez și-a exprimat recent din nou susținerea pentru un astfel de proiect și a criticat felul în care folosește La Liga VAR-ul.
”La televizor nu dau reluări care sunt foarte importante. Toată lumea vede că există o mare diferență nu doar la reluări dar și la comentariile oamenilor care nu sunt niciodată în favoarea lui Real Madrid”, a declarat Perez.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Răspunsul lui Javier Tebas

”Cred că prețedintele lui Real Madrid nu are nicio cea mai vagă idee despre problema Superligii Europene. Ar trebui să fie mai informat. Și în ceea ce privește transmisiunile, dacă el crede că nu sunt obiective, el are o opțiune să asculte alt comentariu de la telecomandă”, a declarat Tebas.
"S-ar confrunta cu proiectul nostru. Nu va exista o Superligă. Nu este un proiect cu douăzeci de cluburi. Sunt patru sau două şi s-ar lovi de opoziţia ligilor, a UEFA şi a FIFA", a adăugat el.
”Am vorbit despre diverse probleme ale fotbalului internaţional, despre subiectul Superligii. Florentino consideră că La Liga va deveni un campionat care să se joace în cursul săptămânii, ca o divizie secundă. Vorbeşte pe termen lung. Este ceea ce gândeşte. Le-a spus-o cluburilor, jurnaliştilor... A spus că va da un impuls. Nu s-a semnat nimic, dar problema mai târziu va fi cum vor fi împărţiţi banii", a precizat Tebas.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59