Agenții brazilianului îi caută echipă în Premier League. În prezent au fost demarate negocierile cu Chelsea iar cei implicați sunt optimiști că se va ajunge la un acord privind un împrumut. Barcelona vrea neapărat o obligație de cumpărare introdusă în contract, Chelsea pare reticentă.
Agenții lui Coutinho au legături puternice în Anglia, drept urmare acolo și-au concentrat eforturile. Vara trecută s-a încercat același lucru, însă oferta de la Bayern a fost una mai bună. Totuși, clubul bavarez nu pare dornic în acest moment să activeze clauza de cumpărare a brazilianului. Chelsea, de cealaltă parte, este interesată de mult timp de Coutinho, mai aleas după plecarea lui Eden Hazard la Real Madrid.
Barcelona cere 90 de milioane de euro însă clubul englez este dispusă să ofere mult mai puțin. Totuși, criza coronavirusului ar putea reduce prețurile în fotbalul mondial. Varianta cea mai plauzibilă în acest moment este cea a împrumutului. Chelsea ar urma să plătească salariul brazilianului și ar exista o opțiune de cumpărare. Barcelona este dispusă să accepte și 65 de milioane dar doar dacă opțiunea de cumpărare devine o obligație.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59