Cei de la Goal scriu că echipa de pe Camp Nou au depășit limita de salarii din La Liga, astfel că până când nu vor pleca alți jucători, Barcelona nu va putea înregistra la ligă nume importante precum Sergio Aguero, Memphis Depay și Eric Garcia.
Emerson a ajuns și el la club în această vară iar Jaon Laporta a fost nevoit să fie creativ și să aducă mulți fotbaliști liberi de contract în această vară, dar să și scape de cei cu salarii mari.
Lionel Messi este în acest moment liber de contract după ce înțelegerea sa cu Barcelona a expirat pe 30 iunie. Deși negocierile sunt în desfășurare pentru argentinian, catalanii trebuie să scape de alte salarii mari pentru a-l putea înregistra și pe Messi.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Jucătorii care pleacă de la Barcelona

Barcelona vrea să scape de mai mulți jucători în această vară, mai ales din necesitate pentru a face loc la salarii. Junior Firpo a fost transferat la Leeds United pentru 13 milioane de lire iar transferul său ar putea reduce cheltuielile Barcelonei cu opt milioane de lire pe sezon.
Francisco Trincao a fost și el trimis în Anglia, sub formă de împrumut la Wolves. Kondrad De La Fuente a fost vândut la Marseille în timp ce Jean Claire-Todibo a fost cedat la Nice, astfel catalanii salvând nouă milioane de lire pe sezon.
Nu este de ajuns însă iar Barcelona vrea să scape în curând și de Samuel Umtiti, Philippe Coutinho și Miralem Pjanic, pentru a obține astfel o scădere cu 200 de milioane de euro a bugetului pentru salarii.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59