Pe 20 februarie, conform informațiilor MARCA, după victoria lui Atletico cu Liverpool, Rakitic s-a întâlnit cu reprezentanții clubului. Esențial pentru o plecare a lui Rakitic de la Barcelona va fi ce își dorește el și pare din ce în ce mai clar că nu va mai face parte din lotul catalanilor din sezonul viitor. Atletico speră să fie în capul listei după ce l-au contactat deja pe jucătorul de 31 de ani și la sfârșitul lui 2019.
Prioritatea pentru Rakitic, aici fiind în avantaj Atletico Madrid, este să continue să joace fotbal în Spania. Croatul și familia sa au fost cuceriți de Madrid și deja au început căutările pentru o locuință în capitala Spaniei, acolo unde Rakitic speră să continue succesele sale europene după cele de la Sevilla și Barcelona.
Recent, Rakitic și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea Barcelonei. El a transmis un mesaj conducerii clubului. Croatul este nemulțumit că Barcelona are un lot retrâns.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
După ce a fost întrebat dacă nu cumva Barcelona are un lot prea subțire pentru a face față la acest nivel, Rakitic a răspuns: ”Da, dar acest lucru era știut deja de cei responsabili. Soluția este cea care este. Cei care suntem aici trebuie să ne unim pentru că avem un meci important la retur”. Aceste declarații au fost făcute după turul din optimile UEFA Champions League jucat de Barcelona la Napoli, 1-1.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59