Lionel Messi a anunțat, vineri seara, că va rămâne la FC Barcelona în sezonul care urmează, după ce în ultimele două săptămâni era ca și plecat de pe Camp Nou. Într-un interviu acordat Goal.com, superstarul argentinian a confirmat că a intenționat să plece, dar spune că rămâne deoarece nu vrea să intre într-o dispută legală cu formația pe care o iubește. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani nu-l iartă deloc pe președintele Josep Maria Bartomeu, pe care îl acuză că nu are niciun proiect.
"Nu am fost fericit și am vrut să plec. N-am fost lăsat și astfel voi rămâne la club deoarece nu vreau să intru într-o dispută juridică. Managementul lui Bartomeu (președintele clubului – n.red.) este dezastruos. I-am spus președintelui că vreau să plec încă de acum un an și i-am tot repetat asta… Adevărul este că nu există un proiect la club. Doar se astupă găurile atunci când se întâmplă câte ceva. Nu voi intra niciodată într-un război cu clubul vieții mele. Din acest motiv rămân! Bartomeu mi-a zis că singura modalitate prin care pot pleca de la Barcelona este achitarea clauzei de 700 de milioane de euro… Asta este imposibil! Dar la finalul sezonului, același Bartomeu mi-a spus că este decizia mea, dacă vreau să plec. Dar nu și-a ținut promisiunea”, a spus Messi pentru sursa citată.

Joan Laporta, fericit pentru decizia lui Leo Messi de a rămâne la Barcelona

Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 18 ORE
Laporta, care a condus clubul de pe Camp Nou între 2003 și 2010, a descris decizia luată de Leo Messi drept “înțeleaptă”: “Leo magificul, decizie înțeleaptă, foarte bine explicată. Iar acum, să ne concetrăm din nou pe a câștiga și pe a scrie istorie. Azi, Messi le-a oferit fanilor Barcelonei mai multă bucurie”, a transmis Laporta pe Twitter. Noul președinte al Barcei va fi ales în martie 2021.
În același an îi expiră și contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona. 700 de milioane de euro este clauza de reziliere a înțelegerii pe care Messi o are cu catalanii, dar pe care Jorge Messi, tatăl și impresarul lui Lionel, o contestă. Lionel și Jorge Messi susțin că în contract există o clauză care îi permite fotbalistului să poată rezilia unilateral înțelegerea. Lionel Messi a ajuns la Barcelona în 2001, pe când avea doar 14 ani.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39