Legat de contract cu Atletico Madrid până în 2025, Saul a devenit unul dintre cei mai curtați jucători din lume, dar clauza de reziliere de 150 de milioane de euro pare să facă imposibilă o mutare. Asta în ciuda interesului manifestat de mai multe cluburi din Premier League, dintre care se distanțează Manchester United, care e extrem de interesată de serviciile spaniolului.
Se părea că mutarea are șanse mici de izbândă, în condițiile în care Simeone le-a transmis oficialilor că Saul e netransferabil în cazul în care nu se achită clauza de reziliere, însă mijlocașul a postat un mesaj care le dă mari emoții fanilor. Este posibil ca Saul să fi ales această variantă - a anunțat că în trei zile va ști care e noul club - pentru a promova ceva, însă modalitatea e una controversată, prin care își trimite susținătorii pe piste false. Mundo Deportivo scrie că un transfer la United nu e complet ieșit din ecuație, chiar dacă o astfel de mutare ar fi fost tratată altfel de "diavoli" și Saul nu ar fi avut "liber" să își promoveze singur mutarea.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44

United oferă maximum 70 de milioane de lire pentru Saul

Din informațiile din presa engleză, oficialii de pe Old Trafford nici nu se gândesc să achite clauza de reziliere, luând în calcul, cel puțin pentru moment, o ofertă de 70 milioane de lire sterline.
Chiar dacă încă nu s-a ajuns la un comun acord în cazul sumei de transfer, Daily Mail susține că United este pregătită să-i ofere lui Saul un salariu mult mai mare decât cel încasat la formația din Madrid. 200.000 de lire pe săptămână ar urma să câștige mijlocașul, cu 85.000 de lire mai mult decât primește în prezent la Atletico.
Saul a evoluat enorm sub comanda lui Diego Simeone la Atletico Madrid și a devenit piesă de bază în primul "11" alcătuit de tehnicianul argentinian. În acest sezon, mijlocașul a bifat 37 de apariții pentru madrileni, reușind să înscrie 4 goluri. Cu siguranță, cea mai importantă reușită a fost cea din meciul tur cu Liverpool, din optimile Champions League, când Saul a decis scorul final (1-0) încă din primele minute.
72 de milioane de euro este cota de piață a lui Saul Niguez, conform transfermarkt.com. Saul a fost crescut de academia Realului, iar din 2008 se află în curtea lui Atletico.
https://i.eurosport.com/2020/06/01/2826821.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25