Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vinicius + € = Mbappe. Soluția Realului pentru transferul francezului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 05/12/2019 la 10:27 GMT+2

Paris Saint-Germain i-a transmis lui Real Madrid că trebuie să îl includă pe Vinicius Junior într-o eventuală înțelegere pentru Kylian Mbappe.

mbappe

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este de mult timp interesată de Mbappe și pare din ce în ce mai probabil ca francezul să ajungă pe Bernabeu în vară. Jucătorul de 20 de ani a ajuns de la Monaco la PSG în vara lui 2017 într-un acord care a ajuns la 170 de milioane de euro, fiind al doilea cel mai scump jucător din lume după Neymar.
Conform AS, gruparea pariziană i-a transmis Realului că dacă îl doresc pe francez, trebuie să fie dispuși să îl ofere pe Vinicius și o sumă de bani.
Directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, îl consideră pe Vinicius un mare talent și un jucător de viitor iar aducerea brazilianului ar mai amortiza din pierderea unui jucător de calibru precum Mbappe.
Zidane da órdenes a Vinicius ante el Betis
AS anunță că nu este epentru prima oară când PSG este interesată de Vinicius. Atunci când se discuta în vară despre un posibil transfer al lui Neymar, clubul francez l-a cerut tot pe Vinicius.
Managerul Realului, Zinedine Zidane, nu este convins de Vinicius și l-a folosit din ce în ce mai puțin de când s-a întors la club sezonul trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo