Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi era totul!" Reacții emoționante ale lui Xavi și Iniesta după transferul lui Messi la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 10/08/2021 la 20:26 GMT+3

Lionel Messi s-a despărțit săptămâna trecută de Barcelona, astăzi ajungând la Paris, urmând a fi prezentat oficial la PSG. Foștii săi coechipieri, Xavi și Iniesta, s-au arătat supărați de faptul că ibericii nu au reușit să-l păstreze la echipă.

Messi, alături de Xavi și Iniesta, cu al doilea Balon al său de Aur

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi este noul jucător al celor de la PSG, după ce Barcelona nu a reușit să-i prelungească contractul. Argentinianul a plecat astăzi din Spania, în jurul orei 16:30 aterizând la Paris unde a susținut vizita medicală, iar miercuri, de la ora 12:00, va participa la o conferință de presă organizată pe Parc des Princes, în cadrul căreia va vorbi despre planurile sale.
După anunțul despărțirii lui Messi de Barcelona, Xavi Hernandez și Andres Iniesta, foștii săi coechipieri de pe Camp Nou, nu s-au ferit să-și exprime tristețea. Actualul antrenor al celor de la Al Sadd a spus că nu s-a gândit niciodată că starul argentinian va îmbrăca un alt tricou.
"Este trist pentru mine și nu îmi imaginam că va purta un alt tricou, în afara celui de la Barcelona, dar asta este realitatea și îi urez mult succes", a declarat Xavi.
La rândul său, Iniesta și-a exprimat durerea, punctând că Messi era cel mai important jucător al catalanilor: "Mă doare să îl văd într-un alt tricou. Leo juca la Barcelona de atât de mulți ani. Nu știu ce s-a întâmplat, cum au decurs lucrurile, dar clubul trebuie să își revină.
Messi era totul. Era jucătorul care putea să transceadă echipa. Nu am mai văzut niciodată un jucător ca el și nici nu cred că voi vedea", a adăugat Iniesta, potrivit RMC Sports.
Tottenham - Manchester City va fi duminică de la ora 18.30 la Eurosport 1

Jucătorii de la PSG, încântați de transferul lui Messi

Portarul Gianluigi Donnarumma a semnat luna trecută un contract valabil până în 2026 cu PSG. După zvonurile privind transferul lui Messi la Paris, italianul s-a arătat încântat de această mutare, spunând că argentinianul "este cel mai puternic din lume".
"Messi este cel mai puternic din lume, iar eu sunt nerăbdător și bucuros la gândul de a-l avea în echipă. Eu trăiesc un moment fericit, sunt foarte bucuros că fac parte din PSG și sper să am cele mai bune rezultate. M-am întâlnit cu echipa, este un grup bun de jucători și mă simt bine cu ei", a adăugat Donnarumma, care a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la Euro 2020, unde a cucerit trofeul alături de selecționata țării sale.
Toate detaliile despre transferul lui Messi la PSG sunt AICI.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo