Lionel Messi este noul jucător al celor de la PSG, după ce Barcelona nu a reușit să-i prelungească contractul. Argentinianul a plecat astăzi din Spania, în jurul orei 16:30 aterizând la Paris unde a susținut vizita medicală, iar miercuri, de la ora 12:00, va participa la o conferință de presă organizată pe Parc des Princes, în cadrul căreia va vorbi despre planurile sale.
După anunțul despărțirii lui Messi de Barcelona, Xavi Hernandez și Andres Iniesta, foștii săi coechipieri de pe Camp Nou, nu s-au ferit să-și exprime tristețea. Actualul antrenor al celor de la Al Sadd a spus că nu s-a gândit niciodată că starul argentinian va îmbrăca un alt tricou.
"Este trist pentru mine și nu îmi imaginam că va purta un alt tricou, în afara celui de la Barcelona, dar asta este realitatea și îi urez mult succes", a declarat Xavi.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 21 ORE
La rândul său, Iniesta și-a exprimat durerea, punctând că Messi era cel mai important jucător al catalanilor: "Mă doare să îl văd într-un alt tricou. Leo juca la Barcelona de atât de mulți ani. Nu știu ce s-a întâmplat, cum au decurs lucrurile, dar clubul trebuie să își revină.
Messi era totul. Era jucătorul care putea să transceadă echipa. Nu am mai văzut niciodată un jucător ca el și nici nu cred că voi vedea", a adăugat Iniesta, potrivit RMC Sports.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199163.png

Jucătorii de la PSG, încântați de transferul lui Messi

Portarul Gianluigi Donnarumma a semnat luna trecută un contract valabil până în 2026 cu PSG. După zvonurile privind transferul lui Messi la Paris, italianul s-a arătat încântat de această mutare, spunând că argentinianul "este cel mai puternic din lume".
"Messi este cel mai puternic din lume, iar eu sunt nerăbdător și bucuros la gândul de a-l avea în echipă. Eu trăiesc un moment fericit, sunt foarte bucuros că fac parte din PSG și sper să am cele mai bune rezultate. M-am întâlnit cu echipa, este un grup bun de jucători și mă simt bine cu ei", a adăugat Donnarumma, care a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la Euro 2020, unde a cucerit trofeul alături de selecționata țării sale.
Toate detaliile despre transferul lui Messi la PSG sunt AICI.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19